• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Συνέντευξη προέδρου ΠΣυΠΕνΕπ

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Συνέντευξη προέδρου

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Π.Ε.Α  είναι η νέα νόρμα που ισχύει υποχρεωτικά από την 1η Ιανουαρίου και στη βραχυχρόνια μίσθωση. Η νομοθεσία όλες τις καταχωρήσεις, έντυπες ή ηληκτρονικές.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενεργειακών Επιθεωρητών κος Κωνσταντίνος Λάσκος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης του, στο 3o BnB Greece Conference δίνει όλες τις απαντήσεις στους ιδιοκτήτες, διαχειριστές και property managers, Short-Terms Rentals & Villas, για το τι αφορά το πιστοποιητικό, που εφαρμόζεται και πως μπορούν να το αποκτήσουν, συνεργαζόμενοι με πιστοποιημένους ενεργειακούς επιθεωρητές ανά την Ελλάδα, μέλη του Π.Συ.Π.Εν.Επ.

Παρακολουθήστε το session και αποκτήστε όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Η παρακολούθηση είναι χωρίς κόστος αλλά απαιτεί την εγγραφή σας  έως και 21 Ιανουαρίου.

BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου ετοιμάζεται. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή, μέχρι και 21 Ιανουαρίου και δεν θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media. Σας περιμένουμε όλους

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend