• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Έρχεται το 3ο BnB Greece Conference. Δείτε πότε

To 3o BnB Greece Conference, πιστό στο ραντεβού του με τον κλάδο short-term rentals & villas, έρχεται 25 και 26 Ιανουαρίου 2021.

Καθώς οδεύουμε προς την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η έλευση του 2021 μας γεμίζει με ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Όμως μετά από μια τέτοια χρονιά που φεύγει, μόνο οι ελπίδες και οι εικασίες δεν αρκούν για να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Νέες εποχές, νέες ανάγκες

Οι παγκόσμιες τάσεις κάνουν λόγο για σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο που πλέον θα ταξιδεύουν οι άνθρωποι. Οι απαιτήσεις αλλάζουν. Και μαζί τους πρέπει να αλλάξουν και οι πάροχοι προϊόντων και υπηρεσιών όλης της αλυσίδας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Μέσα σε αυτό το -ομολογουμένως- ρευστό περιβάλλον, τα short-term rentals & villas χρειάζονται τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να αναπτυχθούν ξανά. Χρειάζονται εργαλεία για να αξιοποιήσουν τη μοναδική ευκαιρία να λάβουν έναν σημαντικό ρόλο στον κλάδο της φιλοξενίας.

Αυτά ακριβώς τα εργαλεία έρχεται για άλλη μια φορά να προσφέρει το 3o BnB Greece Conference. Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, η 3η πανελλήνια συνάντηση των short-term rentals & villas θα γίνει διαδικτυακά.

3ο BnB Greece Conference: το εργαλείο της βραχυχρόνιας

Το 3ο BnB Greece Conference, το μοναδικό συνέδριο αφιερωμένο αποκλειστικά στα short-term rentals & villas, θα αποτελέσει τον βασικό κόμβο πληροφόρησης και δικτύωσης των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη αγορά. Δύο ημέρες γεμάτες με χρήσιμες πληροφορίες, για όσους επιμένουν να αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό τη βραχυχρόνια μίσθωση.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου ετοιμάζεται. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής short-term rentals & villas.

BnB Greece Conference

Ασφαλώς με ασφάλεια…

Αν και η προσωπική επαφή αποτελεί βασικό συστατικό του κλάδου της φιλοξενίας, οι υγειονομικοί κανόνες επιβάλλουν τη διεξαγωγή του 3ου BnB Greece Conference διαδικτυακά.

Στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2021, επαγγελματίες από τον κλάδο short-term rentals & villas από όλη την Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους το πλούσιο περιεχόμενο του συνεδρίου, εντελώς δωρεάν.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ ή πατώντας στο παραπάνω banner και σύντομα θα λάβετε πληροφορίες πως θα παρακολουθήσετε το 3ο BnB Greece Conference.

Το δικό σας συνέδριο, έρχεται σε εσάς!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend