• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Booking.com αποκλειστικά στο 3ο BnB Greece Conference

Η παγκόσμια πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com θα απευθυνθεί στοχευμένα στην ελληνική αγορά Short-term Rentals & Villas, συμμετέχοντας στο 3ο BnB Greece Conference.

O Thibault Masson, Program Manager – Hospitality της Booking.com, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, χρήσιμα αποκλειστικά στοιχεία. Η παγκόσμια πλατφόρμα καταγράφει αλλαγές στη συμπεριφορά και την εμπειρία των καταναλωτών, μετά την πανδημία. Και εξηγεί πώς οι αλλαγές αυτές αναμένεται να επηρεάσουν την ελληνική αγορά.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη εποχή, τα μηνύματα που «μεταδίδουν» οι καταναλωτές μέσω των OTAs αποτελούν ζωτικής σημασίας πληροφόρηση. Είναι τα δεδομένα που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία του κλάδου της διαμονής.

Είναι τα στοιχεία που θα δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι αντιμετωπίζουν με επαγγελματισμό την ενασχόλησή τους με τη βραχυχρόνια μίσθωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, το 3ο BnB Greece Conference επιλέγει να προσφέρει στους Έλληνες ιδιοκτήτες και διαχειριστές Short-term Rentals & Villas μια μοναδική ευκαιρία να πληροφορηθούν τα μηνύματα που έχει να μεταφέρει η μεγαλύτερη πλατφρόμα κρατήσεων στον κόσμο.

Κάντε την χωρίς κόστος εγγραφή σας, ΕΔΩ και παρακολουθήστε, από την ασφάλεια του σπιτιού σας, την παρουσίαση της Booking.com που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου με τη συμμετοχή ηχηρών ονομάτων της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή που θα πρέπει να να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δε θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend