• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ένα ρετιρέ στην Αθήνα με θέα στην Ακρόπολη στο Top10 Airbnb Guest Favorite

Αθήνα Guest Favorite

Μια σοφίτα στην Αθήνα με θέα στην Ακρόπολη περιλαμβάνεται στα 10 καταλύματα από τη νέα συλλογή Guest Favorite, που επέλεξε η Airbnb να προβάλλει παγκοσμίως.

“Σε μια ήσυχη περιοχή στην καρδιά της Αθήνας, αυτή η σοφίτα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία για βόλτες στην πόλη. Το μπαλκόνι είναι το καταφύγιό σας για πρωινό καφέ, κοκτέιλ στο ηλιοβασίλεμα και ρομαντικά δείπνα. Το κερασάκι στην τούρτα; Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην Ακρόπολη από ένα από τα παράθυρα”. Αυτό αναφέρει η Airbnb κάτω από τη φωτογραφία του Guest Favorite καταλύματος με τίτλο “Ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη (Αθήνα, Ελλάδα)”.

Στις 8 Νοεμβρίου η Airbnb ανακοίνωσε το σήμα Guest Favorite, που αποτελεί μια συλλογή από τα 2 εκατομμύρια πιο αγαπημένα σπίτια στην πλατφόρμα της. Η συλλογή διαμορφώθηκε με βάση αξιολογήσεις, κριτικές και δεδομένα αξιοπιστίας από περισσότερα από μισό δισεκατομμύριο ταξίδια.

Όπως αναφέρει η Airbnb, υπάρχουν πάνω από 7 εκατομμύρια καταχωρίσεις παγκοσμίως στην πλατφόρμα της. Κάθε λεπτό πάνω από 100 κριτικές πέντε αστέρων υποβάλλονται στην πλατφόρμα.

Γι’ αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει το σήμα Guest Favorites, που θα βοηθά τους επισκέπτες να επιλέξουν το κατάλληλο κατάλυμα γι’ αυτούς.

Τα 2 εκατομμύρια καταλύματα του Guest Favorites προέκυψαν μέσα από:

** Εξαιρετικές βαθμολογίες και κριτικές: Τα Αγαπημένα των Επισκεπτών έχουν εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογούνται πάνω από 4,9 αστέρια κατά μέσο όρο.

Αυτά τα σπίτια λαμβάνουν επίσης υψηλούς βαθμούς για την ευκολία στο check-in, την καθαριότητα, την ακρίβεια των στοιχείων καταχώρισης, την επικοινωνία με τον οικοδεσπότη, την τοποθεσία και την αξία τους.

** Εξαιρετική αξιοπιστία: τα επιλεγμένα καταλύματα έχουν ένα εξαιρετικό ιστορικό αξιοπιστίας, όσον αφορά τις ακυρώσεις στον κεντρικό υπολογιστή και σε ζητήματα εξυπηρέτησης πελατών που σχετίζονται με την ποιότητα.

** Εύκολη εύρεση στην πλατφόρμα της Airbnb: Τα Guest Favorites είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο και είναι εύκολο να τα βρει ο επισκέπτης στην πλατφόρμα της Airbnb. Απλώς αναζητά το νέο σήμα στα αποτελέσματα αναζήτησης και στη σελίδα καταχώρισης ή φιλτράρει τα Guest Favorites.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend