• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Πώς θα αυξήσετε τις κρατήσεις σας | Η Vrbo στο 4ο BnB Greece Conference

4ο BnB Greece Conference Vrbo

Η Vrbo, η εξειδικευμένη πλατφόρμα της Expedia στη βραχυχρόνια μίσθωση, επιλέγει να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου στο 4ο BnB Greece Conference. Στην κεντρική σκηνή του συνεδρίου, θα ανέβει ο James Cassidy, Senior Director της Expedia Group για την περιοχή ΕΜΕΑ.

Ο James Cassidy είναι αρμόδιος να επιβλέπει την ομάδα επιτυχίας συνεργατών της Vrbo. Πρόκειται για την ομάδα που βοηθά τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές vacation rentals να βελτιώσουν την απόδοσή τους στην πλατφόρμα της Expedia. Μέσα από αυτόν τον ρόλο του, αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο, προκειμένου να αυξήσουν τις κρατήσεις τους.

Η Vrbo είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής πλατφόρμα στις αγορές τουριστών που προτιμούν την Ελλάδα. Έχει ισχυρή παρουσία σε Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Γαλλία, και αλλού. Την προτιμούν κυρίως οικογένειες καθώς μπορούν να βρουν καταλύματα που ξεχωρίζουν και ικανοποιούν τις ανάγκες τους. Στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα περιλαμβάνεται η λειτουργικότητα στις αναζητήσεις καθώς διαθέτει μια σειρά πολύ χρήσιμων φίλτρων.

Οι συμμετέχοντες στο 4ο BnB Greece Conference, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις λειτουργίες και τα εργαλεία της Vrbo. Και ο James Cassidy θα τους δείξει όλα τα μυστικά της επιτυχίας!

Με γνώμονα την παροχή χρήσιμου και αξιόπιστου περιεχομένου,
το 4ο BnB Greece Conference συνεχίζει να εμπλουτίζει τη λίστα των ομιλητών του.
Κλείστε τώρα τη θέση σας πατώντας στο παρακάτω banner και επενδύστε στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας.

Ποιος είναι ο James Cassidy

Ο James Cassidy εντάχθηκε στον Όμιλο Expedia το 2011 και έχει αναλάβει διάφορους ρόλους. Μεταξύ αυτών, του Διευθυντή και του Γενικού Διευθυντή Vacation Rentals για Ασία – Ειρηνικό. Πριν από την ένταξή του στην Expedia, ο James ήταν Γενικός Διευθυντής του Stayz, του αυστραλιανού ιστότοπου vacation rental. Νωρίτερα είχε αναλάβει ρόλους διαχείρισης προϊόντων και πωλήσεων για την Telstra, μια κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Ο James είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας

Στο ετήσιο συνέδριο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend