• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι γυναίκες συμμετέχουν σε έρευνα για τη βραχυχρόνια μίσθωση

γυναίκες βραχυχρόνια μίσθωση

Οι γυναίκες εκτός από κυρίαρχο και όμορφο ρόλο στη ζωή μας, διαδραματίζουν και έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη βραχυχρόνια μίσθωση. Είναι γεγονός ότι ο ρόλος τους δεν περιορίζεται μόνο σε ένα check in. Εμπλέκονται σε όλη την αλυσίδα του τουριστικού προϊόντος των STRs

‘Εχουν να επιδείξουν πλούσια δράση στη διαχείριση συστημάτων και κρατήσεων ενώ παράλληλα έχουν αναδειχθεί σε γκουρού των συμβουλών στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι συμβουλές τους βοηθούν καθημερινά τους hosts σε προβλήματα, απορίες και πράξεις.

Όλα δείχνουν ότι η Βραχυχρόνια Μίσθωση τους ταιριάζει.

Η έρευνα

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διεξάγει έρευνα για τις γυναίκες οικοδεσπότες που απασχολούνται στη βραχυχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα. Η έρευνα για πρώτη φορά μελετά τη δυναμική των γυναικών host που αποτελούν το 55% οικοδεσποτών της πλατφόρμας Airbnb. Στο πλαίσιο αυτό διερευνάται η γυναικεία χειραφέτηση μέσω της ομότιμης διαμονής.

Παρακάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο του ερωτηματολογίου. Η συμμετοχή είναι ανώνυμη και τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ακαδημαϊκούς σκοπούς.

https://cutac.qualtrics.com/jfe/form/SV_b77vT7OhLcTuR8i

*το BnB News είναι υποστηρικτής της έρευνας

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend