• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο εργαλείο από την Airbnb για το wifi για να προσελκύσετε remote workers

Airbnb wifi

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλεία για τη μέτρηση της ταχύτητας wifi λάνσαρε η Airbnb. Πολλοί επισκέπτες βασίζονται στη γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο για να απολαύσουν το ταξίδι τους, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους εργάζονται εξ αποστάσεως. Η σύνδεση μέσω wifi είναι πράγματι μία από τις πιο δημοφιλείς παροχές που αναζητούν οι επισκέπτες στην Airbnb φέτος. Ακόμη, ορισμένοι οικοδεσπότες που προσθέτουν την παροχή “χώρος εργασίας για φορητό υπολογιστή” στη λίστα των παροχών τους, κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τους οικοδεσπότες που δεν την προσφέρουν.

Όσον αφορά τη σύνδεση μέσω wifi, η ταχύτητα έχει σημασία, είτε γιατί κάποιος επισκέπτης θέλει να παρακολουθήσει ταινίες είτε για να συμμετάσχει σε μια διάσκεψη μέσω βιντεοκλήσης. Μπορείτε να κάνετε τη δοκιμή ταχύτητας wifi για να ανακαλύψετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας και να βοηθήσετε τους επισκέπτες που αναζητούν χώρους με wifi να νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά πριν κάνουν κράτηση. Αυτό το νέο εργαλείο σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε την ταχύτητα της σύνδεσης wifi στην ιδιοκτησία σας και εμφανίζει τα αποτελέσματα απευθείας στη σελίδα της καταχώρησής σας.

Πώς να ελέγξετε την ταχύτητα wifi με την εφαρμογή της Airbnb

Το εργαλείο για δοκιμή της ταχύτητας wifi είναι διαθέσιμο προσωρινά στην εφαρμογή της Airbnb για συσκευές iOS και Android. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να βρίσκεστε στον χώρο σας και να συνδεθείτε στο δίκτυο wifi της ιδιοκτησίας σας.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Πατήστε Προφίλ και μετά πατήστε Λειτουργία φιλοξενίας
 2. Πατήστε Καταχωρήσεις και επιλέξτε την καταχώρηση που θέλετε
 3. Στην ενότητα Πληροφορίες για την καταχώρηση, μεταβείτε στις Παροχές
 4. Δίπλα στις Δημοφιλείς, πατήστε Επεξεργασία
 5. Μεταβείτε στο Wifi, μετά πατήστε Προσθέστε την ταχύτητα του wifi σας (Θα πρέπει να επιτρέψετε την πρόσβαση στην τοποθεσία, εάν δεν έχετε παραχωρήσει ήδη την έγκρισή σας)
 6. Πατήστε Έναρξη δοκιμής
 7. Αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα, πατήστε Αποθήκευση για να εμφανίζονται στη σελίδα της καταχώρησής σας

Μάθετε περισσότερα για την παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο για τους επισκέπτες

Ελέγξτε την ταχύτητα wifi

Πώς να κατανοήσετε την ταχύτητα wifi

Η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο υπολογίζεται σε megabit ανά δευτερόλεπτο και δείχνει πόσο γρήγορη είναι η σύνδεσή σας μέσω wifi. Ακολουθούν οι δυνατότητες ανάλογα με την ταχύτητα:

 • 0 Mbps: Δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση wifi. Δεν έχετε wifi ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε. Δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας ή να μετακινηθείτε σε άλλο χώρο στην ιδιοκτησία σας.
 • 1-6 Mbps: Η ταχύτητα wifi είναι βασική. Οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνήσουν με φίλους και συνεργάτες μέσω μηνυμάτων και email, αλλά ενδέχεται να προκύπτουν προβλήματα στις βιντεοκλήσεις.
 • 7-13 Mbps: Η ταχύτητα wifi είναι σταθερή. Αυτή η ταχύτητα είναι καλή για έναν ή δύο επισκέπτες που θέλουν να εργαστούν εξ αποστάσεως ή να παρακολουθήσουν μια ταινία.
 • 14-49 Mbps: Η ταχύτητα wifi είναι υψηλή! Οι επισκέπτες μπορούν να συνομιλήσουν με φίλους ή συνεργάτες σε μια βιντεοκλήση ή να παρακολουθήσουν πολλά βίντεο σε υψηλή ανάλυση.
 • 50-100+ Mbps: Η ταχύτητα wifi είναι γρήγορη! Αυτή η ταχύτητα wifi είναι καλή για τους επισκέπτες που θέλουν να συνομιλήσουν σε βιντεοκλήση ή να παρακολουθήσουν βίντεο υψηλής ανάλυσης σε πολλές συσκευές.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την επαλήθευση της ταχύτητας σύνδεσης μέσω wifi

Πώς να ενημερώσετε τους επισκέπτες για την ταχύτητα wifi

Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, η ταχύτητα (σε megabit ανά δευτερόλεπτο) θα εμφανίζεται στις Παροχές σας δίπλα στο Wifi. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες στην περιγραφή της καταχώρησής σας, για να διαμορφώσετε τις προσδοκίες των επισκεπτών σχετικά με την ταχύτητα της σύνδεσης μέσω wifi και την απόδοσή της: όπως βίντεο σε ροή, περιήγηση στο δίκτυο κ.ο.κ.

Η σύνδεση μέσω wifi είναι μια εξαιρετικά σημαντική παροχή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε την ταχύτητα της σύνδεσης wifi στους επισκέπτες σας και να αυξήσετε τη ζήτηση για την καταχώρησή σας στην Airbnb.

Πηγή: Airbnb

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend