• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ισχυρό WiFi για περισσότερες κρατήσεις και θετικές κριτικές

Ισχυρό WiFi σημαίνει περισσότερες θετικές κριτικές και ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό; Η τεχνολογία σήμερα παίζει κυρίαρχο και καίριο ρόλο σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Η διασύνδεσή μας με τον παγκόσμιο ιστό είναι πλέον διαρκής και επιβάλλεται να είναι ισχυρή.

Εάν το εξετάσουμε από την τουριστική οπτική θα πρέπει να τα δούμε από διάφορες πλευρές. Αρχικά πάντα πρέπει να το βλέπουμε μέσα από τα μάτια του επισκέπτη μας.

Όλες οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα στους guests διακοπών, digital nomads ή remote workers αποκαλύπτουν το εξής:

Το ισχυρό wifi του καταλύματος είναι κίνητρο για κράτηση αλλά και για θετική κριτική μετά τη διαμονή

Εδώ που τα λέμε έχουν δίκιο

Φανταστείτε να είναι κάποιος διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι ή διακοπές σε συνδυασμό με δουλειά. Να έχει πλούτο πληροφοριών να λάβει και να στείλει και να μην μπορεί. Μη σας τύχει!

Μπορεί να καταστραφεί η διαμονή του. Σίγουρα πάντως θα επηρεαστεί η διάθεση του. Και επειδή στο κατάλυμα πλέον οι επισκέπτες περνούν αρκετό χρόνο, καλό είναι αυτά να μη συμβαίνουν.

wifi

Από την οπτική των hosts

Οι hosts γνωρίζετε πολύ καλά τις αδυναμίες του προσφερόμενου bandwidth σε πολλές περιπτώσεις. Εάν αυτό συνοδεύεται και από αδυναμία σήματος WiFi εντός του καταλύματος το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.

Γνωρίζετε επίσης πολύ καλά ότι αυτό πιθανά να δυσαρεστήσει τον guest και γι’ αυτό αναζητάτε αξιόπιστες λύσεις και προϊόντα.

Κυρίως όμως, γνωρίζετε ότι το πρόβλημα αυτό σας καθιστά ευάλωτους σε αρνητική κριτική και βαθμολογία. Όπως γνωρίζετε ότι αυτή την αρνητική κριτική και βαθμολογία, θα τη διαβάσουν και άλλοι υποψήφιοι guests που θα ακολουθήσουν σε αναζητήσεις.

Βασικά πράγματα που επηρεάζουν το σήμα WiFi

To σημείο που έχετε τοποθετήσει το modem του WiFi. Είναι ένα από τα βασικά που συμβάλουν στην εξασθένηση του σήματος εντός ενός καταλύματος.

Η τοιχοποιία και η διαρρύθμιση του καταλύματος. Οι τοίχοι και η εσωτερική μόνωση μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την εκπομπή του σήματος WiFi στο εσωτερικό ή εξωτερικό του καταλύματος.

Ένα router WiFi δεν μπορεί να καλύψει όλες τις κατεθύνσεις με την ίδια ένταση στην εκπομπή σήματος.

Tips από τους ειδικούς της Sigma Security

Τοποθετήστε το WiFi router όσο πιο κεντρικά στο κατάλυμα χωρίς εμπόδια επίπλων μπροστά του.

Για τους τοίχους, δεν μπορείτε φυσικά να τους κατεδαφίσετε, αλλά να εκμμεταλευτείτε την τεχνολογία με αξιόπιστoυς αναμεταδότες (repeaters).

Bonus Tip

Φροντίστε το μπάνιο σας να έχει ισχυρό WiFi. Σύμφωνα με έρευνες οι χρήστες περνούν αρκετό χρόνο εκεί σκρολάροντας, απαντούν σε e-mails, κάνουν σχόλια ή δημιουργούν posts στα social media. Ιδίως το πρωί… lol

Η λύση για ισχυρό WiFi στα καταλύματα σας

Η τοποθέτηση αναμεταδοτών (repeaters) WiFi έξασφαλίζει μεγαλύτερη εμβέλεια WLAN με πολύ λίγες κινήσεις!

Τα Repeaters επεκτείνουν την εμβέλεια WLAN πάρα πολύ γρήγορα. Οι guests σας θα μπορούν να σερφάρουν αμέσως, με ρυθμό μεταφοράς στα έως και 1,2 Gbps. Πετυχαίνετε ενίσχυση του WLAN χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις!

Τα WiFi Repeater της Devolo είναι συμβατά με τις παρακάτω συσκευές WiFi:

 1. Smartphone
 2. Tablet
 3. Notebook

Υποστηρίζουν τα εξής λειτουργικά συστήματα:

 • Windows 7
 • Mac OS X 10.6
 • Ubuntu – Linux 14.04

Τα διαθέσιμα WiFi repeaters της Devolo

DEVOLO MAGIC 1 LAN

To Powerline Devolo Magic 1 LAN 1-1-1, με ταχύτητες έως και 1200Mbit/s, Gigabit LAN και σύνδεση Passthrough αποτελεί την τέλεια λύση για να τροφοδοτήσετε με δίκτυο μεγάλους χώρους, χωρίς να χρειάζονται καλώδια απλωμένα παντού.

Με θύρα Ethernet LAN συνδέει τις σταθερές συσκευές σου, όπως καταγραφικά, κάμερες, συναγερμο, Smart TV.

DEVOLO MAGIC 1 LAN STARTER KIT

To Powerline Devolo Magic 1 LAN 1-1-1, με ταχύτητες έως και 1200Mbit/s, Gigabit LAN και σύνδεση Passthrough αποτελεί την τέλεια λύση για να τροφοδοτήσετε με δίκτυο μεγάλους χώρους, χωρίς να χρειάζονται καλώδια απλωμένα παντού.

Αποτελείται από δύο αντάπτορες οι οποίοι συνδέονται σε οποιαδήποτε πρίζα του ηλεκτρικού δικτύου του χώρου, επεκτείνοντας έτσι το δίκτυο ενσύρματα σε εμβέλεια 400 m.
Με θύρα Ethernet LAN συνδέει τις σταθερές συσκευές σας, όπως καταγραφικά, κάμερες, συναγερμό, Smart TV.

DEVOLO MAGIC 1 MULTIROOM KIT

Το Magic 1 WiFi mini Starter kit συνδυάζει το πιο σύγχρονο Internet Powerline.

Χάρη στο Powerline, το σήμα Internet μεταφέρεται μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος με έως και 1.200 Mbps ακριβώς στην πρίζα, η οποία γίνεται το νέο hotspot WiFi.

Η θύρα LAN παρέχει σύνδεση σε Smart TV, υπολογιστές , καταγραφικά, κάμερες και συναγερμό.

DEVOLO MAGIC 1 WIFI MINI

O Magic 1 WiFi mini συνδυάζει το πιο σύγχρονο Internet Powerline.

Χάρη στο Powerline, το σήμα Internet μεταφέρεται μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος με έως και 1.200 Mbps ακριβώς στην πρίζα, η οποία γίνεται το νέο hotspot WiFi.

Η θύρα LAN παρέχει σύνδεση σε Smart TV, καταγραφικά, κάμερες και συναγερμό.

DEVOLO MAGIC 1 WIFI STARTER KIT

Το Magic 1 WiFi mini Starter kit συνδυάζει το πιο σύγχρονο Internet Powerline.

Χάρη στο Powerline, το σήμα Internet μεταφέρεται μέσω του δικτύου παροχής ρεύματος με έως και 1.200 Mbps ακριβώς στην πρίζα, η οποία γίνεται το νέο hotspot WiFi.

Η θύρα LAN παρέχει σύνδεση σε Smart TV, υπολογιστές , καταγραφικά, κάμερες και συναγερμό.

DEVOLO WIFI REPEATER AC+

Aπολαύστε ταχύτητες έως και 1200 Mbps και Mesh Wi-Fi σε όποιο σημείο του σπιτιού και να βρίσκεστε, χάρη στο Devolo WiFi Repeater.

Στέλνει το σήμα WiFi απευθείας στις συσκευές σας, ενώ η λειτουργία Crossband Repeating εξασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση του εύρους ζώνης και τη ταχύτερη μετάδοση δεδομένων στις συχνότητες 2,4 GHz και 5 GHz.

Διαθέτει δύο θύρες LAN Ethernet και μια ενσωματωμένη πρίζα για να σας προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσης.

Αποκτήστε τα σε προνομιακές τιμές χονδρικής με επιπλέον έκπτωση 3,00€!

Ειδικά για τους αναγνώστες του BnB News η Sigma Security προσφέρει τα repeaters της Devolo και σε τιμές χονδρικής και με επιπλέον έκπτωση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και τα στελέχη της Sigma Security θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

  Χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας συμφωνώ με την αποθήκευση και την επεξεργασια των προσωπικών μου δεδομένων

  Ποια είναι η Sigma Security

  Η Sigma Security δηµιουργήθηκε το 1977 και σήµερα είναι µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των συστηµάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001 : 2008, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.

  Eχει κερδίσει τη φήµη της, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωµένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµµατισµό του συστήµατος.

  Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συµπεριλαµβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερµού, Ασύρµατα Συστήµατα, Συστήµατα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούµενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM/GPRS Interfaces, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων, Ανιχνευτές Κίνησης (PIR και Μικροκυµατικοί) κλπ.

  Παράλληλα, συνεργάζεται µε τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες της Παγκόσμιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέμει, µέσω του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώµατα Τηλεόρασης, Συστήµατα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόµενα Συστηµάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM/GPRS Interfaces, Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήµατα Περιµετρικής Προστασίας κ.λπ.

  Previous ArticleNext Article

  Send this to a friend