• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Premier Host: Η Vrbo “βγάζει” στον ανταγωνισμό ένα ακόμη όπλο

Vrbo Premier Host

Ένα ακόμη βήμα για να υπερισχύσει στον ανταγωνισμό με τον μεγάλο της αντίπαλο Airbnb έκανε η Vrbo.

Η κίνηση της Vrbo απευθύνεται σε διακεκριμένους οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης, τους οποίους επιδιώκει να κερδίσει η θυγατρική του Ομίλου Expedia. Προς τούτο, η Vrbo ξεκινά εκ νέου την υπηρεσία του Premier Host (πρώην Premier Partner). Η υπηρεσία αυτή δίνει μεγαλύτερη προβολή στα καταλύματα αυτής της κατηγορίας και καλύτερη ορατότητα στους υποψήφιους επισκέπτες κατά την αναζήτηση ενός ακινήτου.

Οι προϋποθέσεις ως Premier Host

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις της Vrbo ως Premier Host, οι ενδιαφερόμενοι οικοδεσπότες πρέπει:

** Να έχουν ποσοστό αποδοχής από τους επισκέπτες κατά 90% ή και υψηλότερα.

** Να έχουν κάνει ακυρώσεις κρατησεων σε ποσοστό λιγότερο από 5%.

** Να έχουν βαθμολογία υψηλότερη από 4,3 από τους επισκέπτες τους.

** Το κατάλυμα, τέλος, που θέλει να γίνει Premier Host πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις κριτικές και περισσότερες από πέντε κρατήσεις ή περισσότερες από 60 διανυκτερεύσεις.

Ο Kevin Locraft, ανώτερο στέλεχος της Expedia Group με αρμοδιότητα τις σχέσεις με τους οικοδεσπότες, δήλωσε ότι η Vrbo παρακολουθεί τις εξελίξεις στις βραχυχρόνιες μισθώσεις και στις ταξιδιωτικές συνήθειες των πολιτών και ανάλογα προσαρμόζει τις υπηρεσίες της, ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο όφελος  για όλους τους εμπλεκόμενους.

Υπενθυμίζεται ότι η Vrbo δημιούργησε πρόσφατα την εφαρμογή Vrbo Vacay Finder.  Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους Αμερικανούς να βρουν ταξιδιωτικές προτάσεις, που ανταποκρίνονται στις προσωπικές επιθυμίες τους, με σεβασμό στα προσωπικά τους δεδομένα.

Για την εφαρμογή αυτή συνεργάζεται με τη Wyng, μια πλατφόρμα μάρκετινγκ-λογισμικού που επιτρέπει στα μεγάλα εμπορικά σήματα και στις διαφημιστικές εταιρείες να χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αφοσίωσης με τους καταναλωτές-πελάτες τους.

Το Vrbo Vacay Finder ανοίγει με ένα κουίζ 4 ερωτήσεων για τη συλλογή στοιχείων για τις προσωπικές προτιμήσεις του ταξιδιώτη. Ανάλογα με τις απαντήσεις παρέχονται ταξιδιωτικές προτάσεις ακριβώς σύμφωνα με τις επιθυμίες του ταξιδιώτη.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend