• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Airbnb | Τώρα αξιόπιστη αυτόματη μετάφραση και στις κριτικές

Airbnb μετάφραση

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η  Airbnb λάνσαρε την πιο προηγμένη τεχνολογία για αυτόματη μετάφραση που προσφέρθηκε ποτέ στην κοινότητά της, στις περιγραφές για τις καταχωρήσεις των ακινήτων.

Το Translation Engine μεταφράζει αυτόματα σε περισσότερες από 60 γλώσσες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας μεταφράσεις. Έτσι οι οικοδεσπότες δεν χρειάζεται να μεταφράζουν τις περιγραφές για το ακίνητό τους. Αυτή η εύκολη διαδικασία τους επιτρέπει να προσεγγίσουν περισσότερους επισκέπτες.

Το Translation Engine επεκτάθηκε από τις 8 Σεπτεμβρίου και στις κριτικές, μετά την επιτυχή λειτουργία του το καλοκαίρι στα μηνύματα.

Η μετάφραση μηνυμάτων αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό επίτευγμα δεδομένου του τεράστιου όγκου τους σε όλη την πλατφόρμα κάθε μέρα. Τα μηνύματα που ανταλλάχθηκαν στην πλατφόρμα από την 1η Ιουλίου 2021 έως τις 30 Ιουνίου 2022 ξεπέρασαν τα 1,3 δισεκατομμύρια!

Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από 3,5 εκατομμύρια μηνύματα την ημέρα και πάνω από 40 μηνύματα κάθε δευτερόλεπτο.

Τα μηνύματα μεταφράζονται αυτόματα στην προτιμώμενη γλώσσα του χρήστη. Έτσι, διευκολύνονται ακόμη περισσότερο οικοδεσπότες και επισκέπτες να αλληλοεπιδρούν και να κάνουν ερωτήσεις, με αμφότερα τα μέρη να είναι πεπεισμένα ότι μπορούν να κατανοήσουν με ακρίβεια τη συζήτηση μέσω των μηνυμάτων.

Τώρα, η αυτόματη μετάφραση επεκτείνεται και στις κριτικές στην πλατφόρμα της Airbnb. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να διαβάσουν τις αυτόματα μεταφρασμένες κριτικές στη γλώσσα που προτιμούν, εξοικονομώντας χρόνο και ελαχιστοποιώντας τις παρερμηνείες.

Λαμβάνοντας υπόψη τις περισσότερες από 550 εκατομμύρια κριτικές σε ολόκληρη την πλατφόρμα μέχρι σήμερα και την πολυπλοκότητα της παροχής ακριβών μεταφράσεων στις προτιμώμενες γλώσσες εκατομμυρίων οικοδεσποτών και προσκεκλημένων σε περισσότερες από 100.000 πόλεις και περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές, η μηχανή μετάφρασης είναι μια πρώτης κατηγορίας υπηρεσία, τονίζει η Airbnb.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend