• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η Vrbo προσθέτει ξενοδοχεία στην πλατφόρμα της

Vrbo ξενοδοχεία

Η πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων του ομίλου Expedia, Vrbo, πρόσθεσε πολλά ξενοδοχεία στον ιστότοπό της προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση.

Η Vrbo φιλοξενεί ήδη καταχωρίσεις για τα ξενοδοχειακά σήματα Holiday Inn Express, Staybridge Suites της IHG, τα brand της Wyndham, La Quinta Inn & Suites, AmericInn και Super 8, τα καταλύματα Magnuson Grand και Hyatt Place, καθώς και της Extended Stay America Suites.

Κάθε καταχώριση έχει τη σήμανση “Κάντε κράτηση τώρα”, παρόμοιο με τον αδελφό ιστότοπο της Vrbo για τα λοιπά ακίνητα, που προσφέρονται για βραχυχρόνια μίσθωση, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πληρώσει αμέσως (και στο κατάλυμα).

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την πολύ υψηλή ζήτηση για κρατήσεις σε ολόκληρα σπίτια και εξοχικά.

Στο παρελθόν, η Vrbo είχε συμπεριλάβει στην πλατφόρμα της ξενοδοχεία δύο αστέρων και άλλα εναλλακτικά καταλύματα ενοικίασης διακοπών. Με τον τρόπο αυτό είχε επιχειρήσει να διαφοροποιθεί από άλλους OTA.

Η Vrbo καταγράφει τα υψηλότερα έσοδα ανά διανυκτέρευση στον όμιλο

Σημειώνεται ότι η Vrbo είχε τα υψηλότερα έσοδα ανά διανυκτέρευση σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα διαμονής της Expedia καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Ουσιαστικά η Vrbo ήταν στην κορυφή των απευθείας κρατήσεων στον όμιλο.

Προφανώς, αυτό το δεδομένο οδήγησε στην επέκταση της πλατφόρμας σε μισθώσεις και ξενοδοχειακών κλινών.

Άλλωστε, και η Airbnb έχει επεκταθεί στα ξενοδοχεία. Μάλιστα, το 2019, η εταιρεία απέκτησε το HotelTonight σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια πλατφόρμα ταξιδιών all-in-one. Αναλυτικές πληροφορίες γι αυτήν την κίνηση αναμένονται, καθώς θα επανέρχεται η ομαλότητα στα ταξίδια.

Ο ανταγωνισμός Vrbo – Airbnb

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Vrbo ξεκίνησε δυναμικά για να κερδίσει τους διακεκριμένους οικοδεσπότες της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το ίδιο θέλει και η Airbnb.

Προς τούτο, επανέφερε την υπηρεσία του Premier Host (πρώην Premier Partner). Η υπηρεσία δίνει μεγαλύτερη προβολή στα καταλύματα αυτής της κατηγορίας και καλύτερη ορατότητα στους υποψήφιους επισκέπτες κατά την αναζήτηση ενός ακινήτου.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις ως Premier Host, οι ενδιαφερόμενοι οικοδεσπότες πρέπει:

** Να έχουν ποσοστό αποδοχής από τους επισκέπτες κατά 90% ή και υψηλότερα

** Να έχουν κάνει ακυρώσεις κρατησεων σε ποσοστό λιγότερο από 5%

** Να έχουν βαθμολογία υψηλότερη από 4,3 από τους επισκέπτες τους

** Το κατάλυμα, τέλος, που θέλει να γίνει Premier Host πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις κριτικές και περισσότερες από πέντε κρατήσεις ή περισσότερες από 60 διανυκτερεύσεις.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend