• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με κρυπτονομίσματα θέλουν να πληρώνουν οι χρήστες της Airbnb

Airbnb κρυπτονομίσματα

Αυτό που θέλουν περισσότερο οι χρήστες του Airbnb μέσα στο 2022 είναι να μπορούν να πληρώνουν με κρυπτονομίσματα. Αυτό έδειξε το Twitter poll του Brian Chesky, CEO της Airbnb.

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Brian Chesky τουίταρε: «Αν η Airbnb λάνσαρε οτιδήποτε μέσα στο 2022, τι θα ήταν αυτό;» Δύο ημέρες αργότερα δημοσίευσε τα 6 top αποτελέσματα των απαντήσεων που πήρε.

Η έρευνα του Chesky έδειξε πως η πλειοψηφία αυτών που συμμετείχαν θέλουν να πληρώνουν τη διαμονή τους με Bitcoin (BTC) ή άλλα κρυπτονομίσματα. Άλλα δημοφιλή αιτήματα ήταν: σαφέστερες ενδείξεις τιμών (pricing displays), προγράμματα επιβράβευσης, ενημερωμένα τέλη καθαριςμού και βελτιώσεις στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών.

Αυτή τη στιγμή, η Airbnb δέχεται πληρωμές με Visa, Mastercard, Paypal, Google Pay και Apple Pay.

Πριν τη δημοσίευση του poll, ο Chesky σε μία συνέντευξη του στο Verge, ερωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και το metaverse.

«Σίγουρα το εξετάζουμε. Απολύτως» είπε ο Chesky στο Verge. «Όπως και στα ταξίδια, συμβαίνει ξεκάθαρα μια επανάσταση και στα crypto».

O Chesky σημείωσε επίσης, πως ο Brian Armstrong, που δούλευε για την Airbnb, είναι ο CEO της Coinbase – ένα από τα μεγαλύτερα crypto exchanges στις ΗΠΑ.

Θα αποδεχθεί η Airbnb τη λαϊκή απαίτηση-πρόταση για πληρωμή σε κρυπτονομίσματα; Αν ναι, θα είναι ανάμεσα σε εταιρείες όπως Tesla και AMC, που δέχονται συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με το Metro UK.

Άλλωστε πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της και η Dtravel, η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης που δέχεται κρυπτονομίσματα.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend