• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η παρουσίαση της AirDNA στο 3o BnB Greece Conference

Για τρίτη χρονιά η έναρξη του BnB Greece Conference ανήκει στην AirDNA και την παρουσίαση των δεδομένων. Η μεγαλύτερη εταιρεία συλλογής δεδομένων από τις πλατφόρμες Airbnb και Vrbo παρουσίασε όλα τα στοιχεία της αγοράς Short-Term Rentals & Villas.

Πώς κινήθηκαν οι κρατήσεις; Ποιες ήταν οι τιμές ενοικίασης και ποιες είναι οι κορυφαίες εθνικότητες που επισκέφθηκαν τη χώρα μας το 2020; Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τη χρονιά που έρχεται;

Ο Vise President of Research της AirDNA, Jamie Lane σε μια αποκαλυπτική παρουσίαση. Όπως τόνισε, αν και τα στοιχεία κρατήσεων του 2020 ήταν αρνητικά σε παγκόσμιο επίπεδο, τα πρώτα μηνύματα για το 2021 δείχνουν μια σημαντικά βελτιωμένη εικόνα.

“Αυτή η κρίση είναι διαφορετική από κάθε άλλη, καθώς δεν οφείλεται σε μείωση της αγοραστικής δύναμης αλλά στους περιορισμούς στις μετακινήσεις που επιβάλλουν οι χώρες παγκοσμίως. Αυτό όμως ταυτόχρονα σημαίνει ότι μόλις αρθούν οι περιορισμοί, τα ταξίδια θα ξαναρχίσουν πιο γρήγορα”. Πάντως εκτίμησε ότι φέτος η ζήτηση θα κυμανθεί περίπου στο 40% του 2019, με την επιστροφή σε κανονικά επίπεδα να έρχεται πριν το καλοκαίρι του 2023 ή ακόμα και του 2024.

Δείτε την παρουσίαση των στοιχείων της AirDNA στο BnB Greece Conference, στο ακόλουθο video.

Βάση των στοιχείων παρακολούθησης, το 3ο BnB Greece Conference τοποθετείται ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τoυ ελληνικού τουρισμού. Δείτε όλα τα στοιχεία εδώ

 

Η παρουσίαση της AirDNA στο 3o BnB Greece Conference

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend