• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ψήφος εμπιστοσύνης στο 3ο BnB Greece Conference από τα short-term rentals & villas

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή όσων παρακολούθησαν το διήμερο 3ο BnB Greece Conference, που πραγματοποιήθηκε φέτος διαδικτυακά.

Με βάση τα στατιστικά της πλατφόρμας που φιλοξένησε την online διοργάνωση, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, πρώτη ημέρα του συνεδρίου, συνδέθηκαν συνολικά 1.409 άτομα.

Ψήφος εμπιστοσύνης στο 3ο BnB Greece Conference από τα short-term rentals & villas

Αντίστοιχα, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, συνδέθηκαν συνολικά 1.169 άτομα.

Ψήφος εμπιστοσύνης στο 3ο BnB Greece Conference από τα short-term rentals & villas

Η συμμετοχή ήταν ενεργή στο 3ο BnB Greece Conference καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Οι ομιλητές, Έλληνες και ξένοι, δέχτηκαν καταιγισμό ερωτήσεων οι οποίες μπήκαν στην ουσία των θεμάτων που απασχολούν την αγορά των short-term rentals & villas. Την ίδια ώρα, οι εταιρείες που παρουσίασαν τα προϊόντα τους έχουν ήδη δεχτεί πολλά αιτήματα από ενδιαφερόμενους για συνεργασία.

Τα στοιχεία αποδεικνύουν την ορθή στόχευση του 3ου BnB Greece Conference σε θεματικές ενότητες που πραγματικά ενδιαφέρουν όσους δραστηριοποιούνται στην αγορά των short-term rentals & villas. Και ταυτόχρονα την έντονη διείσδυση που έχει το συνέδριο αλλά και το BnB News στην εν λόγω αγορά.

Να σημειωθεί ότι το συνέδριο μπορούσαν να παρακολουθήσουν μόνο όσοι είχαν κάνει προεγγραφή και δεν ήταν διαθέσιμο για παρακολούθηση από το ευρύ κοινό. Αυτό διασφάλισε ότι στις εργασίες του συμμετείχαν μόνο άνθρωποι από τον συγκεκριμένο κλάδο.

Με βάση την ανάλυση των εγγραφών, οι συμμετέχοντες είναι ιδιώτες και επαγγελματίες οι οποίοι διαχειρίζονται συνολικά περισσότερα από 10.500 ακίνητα.

Στοχευμένη θεματολογία

Από τις συζητήσεις και παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα. Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν τόσο στην ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης σε Ελλάδα και Ευρώπη όσο και στις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου. Την ίδια ώρα, εταιρείες και επαγγελματίες παρουσίασαν προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν όσους διαχειρίζονται short-term rentals & villas να βελτιώσουν τις διαδικασίες λειτουργίας τους, μεγιστοποιώντας τα κέρδη τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο BnB News, όπου σταδιακά θα αναρτώνται τα συμπεράσματα από κάθε ένα session του συνεδρίου. Παράλληλα θα μπορείτε να βρείτε τα video των συζητήσεων/παρουσιάσεων στο κανάλι του BnB News στο YouTube.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend