• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο STAMA επίσημο μέλος της European Holiday Home Association (EHHA)

μέλος

O Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA) είναι πλέον επίσημο μέλος της European Holiday Home Association (EHHA).

Ο STAMA με την ένταξη του στον Ευρωπαϊκο φορέα των Short-Term Rentals (EHHA) γίνεται το μοναδικό θεσμικό μέλος από την Ελλάδα. Παράλληλα η ένταξή του σηματοδοτεί την ευρωπαϊκη πορεία και προοπτική του συνδέσμου.

Αυτό επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου προς τα ιδρυτικά του μέλη. Παράλληλα ο κ. Νάσος Γαβαλάς πρόεδρος του STAMA δήλωσε στο BnB News:

“Η ανάγκη δημιουργίας ενός ισχυρού και αποτελεσματικού συνδέσμου εκπροσώπησης των ελλήνων property managers αποτέλεσε το ξεκίνημα μας. Αυτή ήταν και παραμένει η δέσμευση όλων των ιδρυτικών μελών μας.

Σήμερα, πιστοί σε αυτή τη δέσμευση, ανακοινώνουμε την ένταξη του STAMA ως μέλους στον ευρωπαϊκό θεσμικό μας φορέα. Είναι ένα ισχυρό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

Καλούμε τον κάθε Έλληνα propety managers να γίνει μέλος του STAMA ώστε να ενισχύσουμε τη φωνή μας αλλά και την εκπροσώπησή μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο”.

Λίγα λόγια για την European Holiday Home Association 

Η European Holiday Home Association (EHHA) ιδρύθηκε το 2013 για να δώσει φωνή στον κλάδο των Short-Term Rentals (STRs). Τα μέλη της EHHA είναι διαδικτυακές πλατφόρμες STRs καθώς και εθνικές ενώσεις που αντιπροσωπεύουν διαχειριζόμενα καταλύματα, διαχειριστές ακινήτων και ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ευρώπη. Η European Holiday Home Assiociation έχει την έδρα της στις Βρυξέλλες.

Σχετικά με τον STAMA

Είναι ο Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων. Έχει δημιουργηθεί το 2021 από 18 ιδρυτικά μέλη που είναι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων. Τα μέλη του κατέχουν περισσότερα από 2.400 καταλύματα και έχουν παρουσία σε 8 διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Μέλη του μπορεί να γίνουν όσοι διαχειριστές διαθέτουν επαγγελματικό ΑΦΜ. Το φάσμα των μελών του περιλαμβάνει διαχειριστές ακινήτων, ιδιοκτήτες ή διαχειριστές Villas και Apart Hotels.

Σχετικές πληροφορίες για τη συμμετοχή τους στο STAMA μπορούν να λάβουν όλοι όσοι το επιθυμούν, επικοινωνώντας ηλεκτρονικά στο info@stamagreece.gr

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend