• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Οι Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων ίδρυσαν τον Σύνδεσμο τους

STAMA

Η επίσημη παρουσίαση της ίδρυσης του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Διαχείρισης Ακινήτων – STAMA θα γίνει στα πλαίσια του 3ου BnB Greece Conference. Ο πρόεδρος του STAMA κος Νάσος Γαβαλάς Chief Executive Officer της Mint, μας ξετυλίγει το όραμα της δημιουργίας του συνδέσμου, τους μελλοντικούς του στόχους, τις δράσεις που σχεδιάζονται αλλά και την αναγκαιότητα της ύπαρξής του.

Καλεί δε τους συναδέλφους επιχειρηματίες στο πρώτο επίσημο ραντεβού του συνδέσμου STAMA στις 26 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του 3ου BnB Greece Conference, ώστε να ενημερωθούν για το νέο αυτό ξεκίνημα. Με δεδομένο το νέο παριβάλλον, οι εταιρείες βραχυχρόνιας διαχείρισης ακινήτων θα πρέπει να διεκδικήσουν και να βρουν τη θέση τους στο τουριστικό προϊόν της χώρας μέσα από ενεργή  συμμετοχή.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας χωρίς κόστος εδώ ή πατώντας στο παρακάτω banner.

BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου ετοιμάζεται. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δεν θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend