• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Νέα συνεργασία μεταξύ Blueground και Welcome Pickups

συνεργασία Blueground Welcome Pickups

Μετά τη συνεργασία που ανακοίνωσε η Syncbnb με την Rentability και την Discoveroom, μια ακόμα σύμπραξη ελληνικών εταιρειών ανακοινώθηκε σήμερα, αυτή της Blueground με τη Welcome Pickups. Με τον τρόπο αυτό δίνεται για άλλη μια φορά το στίγμα της νέας εποχής στον επιχειρηματικό χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η συγκεκριμένη στρατηγική συνεργασία μάλιστα έχει και διεθνή χαρακτήρα. Εκτός από την Αθήνα, επεκτείνεται και σε Παρίσι, Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι, πόλεις που ούτως ή άλλως δραστηριοποιείται η Blueground.

Πλέον, όλοι οι ενοικιαστές της εταιρείας που μένουν στις συγκεκριμένες πόλεις έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού για τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο εύκολα και γρήγορα μέσω ειδικής ιστοσελίδας. Μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία της κράτησης λαμβάνει email με τα στοιχεία του οδηγού που θα τον παραλάβει καθώς και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθούνται.

Ανάγκη για αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις

συνεργασία Blueground Welcome PickupsΌπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση “Σε μια εποχή που η ανάγκη για αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η Blueground συνεργάζεται με τη Welcome Pickups για να προσφέρει στους ενοικιαστές της υψηλής ποιότητας μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο χωρίς στρες και άγχος”.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σύμπραξή μας με τη Welcome Pickups, μια ελληνική εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για διασφάλιση υψηλών προτύπων ασφάλειας και ποιότητας. Η νέα αυτή υπηρεσία μας βοηθάει να προσφέρουμε στους ενοικιαστές μας μια προσωποποιημένη και ασφαλής εμπειρία από τη στιγμή που προσγειώνονται στην πόλη που θα γίνει το νέο τους σπίτι μέχρι και την αναχώρησή τους”, δήλωσε ο Αλέξης Μαραγκός, Head of Partnerships της Blueground.

O Αλέξανδρος Τρίμης, CEO της Welcome Pickups, σημείωσε σχετικά: “Η συνεργασία μας θα προσφέρει στους ενοικιαστές της Blueground έναν εύκολο τρόπο μετακίνησης από και προς τη νέα τους κατοικία, χωρίς άγχος. Θέλουμε οι πρώτες και οι τελευταίες ώρες της διαμονής τους να είναι ανέμελες, ασφαλείς και αξέχαστες”.

Η Blueground και η Welcome Pickups αποτελούν δύο ελληνικές startup εταιρείες με διεθνή παρουσία και αναγνώριση. Συγκεκριμένα, η Blueground έχει παρουσία σε 12 πόλεις σε όλο τον κόσμο με πάνω από 3.000 διαμερίσματα. Παράλληλα, έχει σηκώσει συνολικά κεφάλαια ύψους $78 εκ. από εγχώρια και διεθνή επενδυτικά σχήματα. Aνάμεσα σε αυτά, και το ευρωπαϊκό fund VentureFriends. Οι ίδιοι έχουν επενδύσει και στην Welcome Pickups, η οποία πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 πόλεις παγκοσμίως.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend