• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Workshop ΠΑΣΥΔΑ: Καταχώρηση ακινήτου στη google για commission free κρατήσεις

Workshop ΠΑΣΥΔΑ

Όπως όλοι γνωρίζουμε, εκτός από τις online πλατφόρμες (Airbnb, Booking, HomeAway, Expedia, etc) υπάρχει και ο offline τρόπος κρατήσεων.
Οι κρατήσεις που γίνονται με αυτό τον τρόπο δεν καταχωρούνται στο Μητρώο Βραχυχρόνιας Διαμονής αλλά στο Taxis όπως κάναμε πριν την υποχρέωση του Μητρώου.
Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος διαχείρισης ενός ακινήτου που για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να λάβει ακόμα ΑΜΑ.
Offline κρατήσεις μπορούμε να έχουμε με πολλούς τρόπους όπως διαφήμιση με αγγελία, από στόμα σε στόμα, μέσω συστάσεων, κ.λ.π.

Ο περισσότερο ενδεδειγμένος όμως τρόπος, ο οποίος είναι και ο πιο επαγγελματικός, είναι η καταχώρηση του ακινήτου μας στη Google μέσω του Google Maps & Google My Business.
Στο 1ο μέρος του workshop της ΠΑΣΥΔΑ, θα μάθουμε πώς προσθέτουμε το ακίνητό μας στο Google maps για να έχουμε παρουσία στον παγκόσμιο χάρτη που συμβουλεύονται οι περισσότεροι άνθρωποι για να πραγματοποιήσουν μια έρευνα για οτιδήποτε.

Ετσι θα δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν ακίνητο στην περιοχή μας, να μας βρίσκουν εύκολα και να επικοινωνούν απ’ ευθείας μαζί μας.
Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε στη διάθεσή μας πολλά δωρεάν επαγγελματικά εργαλεία, όπως ένα δικό μας website που εκεί θα έχουμε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τους μελλοντικούς πελάτες μας αλλά και τη δυνατότητα να προσθέσουμε όσες σελίδες θέλουμε με υπηρεσίες, προσφορές κ.ά.

Η διαδικασία για να καταχωρήσουμε το ακίνητό μας στο Google μπορεί να φαίνεται δύσκολη αλλά είναι πολύ απλή και γίνεται με απλά βήματα που θα μάθουμε στο workshop.

Στο 2ο μέρος του workshop της ΠΑΣΥΔΑ, επαγγελματίας γραφίστας θα μας αναλύσει και το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα brand name για το ακίνητό μας. Ένα ωραίο λογότυπο, ένα σλόγκαν, παρουσία στο internet με μια σελίδα που θα περιγράφει αναλυτικά το ακίνητό μας με πληροφορίες επικοινωνίας και κράτησης, είναι εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να κτίσουμε ένα πετυχημένο brand name για το ακίνητό μας. Αυτό θα μας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να ξεχωρίσουμε από τα υπόλοιπα διαθέσιμα ακίνητα της περιοχής μας.

Για να τα πετύχουμε όλα αυτά θα χρειαστούμε και τα απαραίτητα επικοινωνιακά εργαλεία όπως μια όσο το δυνατόν περισσότερο ολοκληρωμένη περιγραφή, αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Στο 3ο μέρος του workshop της ΠΑΣΥΔΑ, επαγγελματίας φωτογράφος, με μεγάλη εμπειρία στην αρχιτεκτονική φωτογραφία, θα μας μάθει απλές τεχνικές φωτογράφησης για να αναδείξουμε τα καλά στοιχεία του ακινήτου μας, αλλά και να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές 3D απεικονίσεις των χώρων μας.

Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν, παράλληλα με τις online κρατήσεις μέσω των πλατφορμών, να έχουμε και offline κρατήσεις, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα οφείλουμε καμία προμήθεια. Αλλά και οι πελάτες μας θα αποφύγουν την υψηλή προμήθεια που θα τους χρέωναν οι πλατφόρμες. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που, όλο και περισσότεροι, αναζητούν καταλύματα μέσα από την Google.

Σαββάτο 25 Ιανουαρίου: Macedonia Hall

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το workshop

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend