• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

4ο BnB Greece Conference – Νέα ημερομηνία: 12 Απριλίου 2022

12 Απριλίου 2022 είναι η νέα ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί το 4ο BnB Greece Conference, στο Divani Caravel.

H αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του υπαγορεύτηκε από την κοινωνική ευθύνη των διοργανωτών απέναντι στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα από την πανδημία.

Το 4ο BnB Greece Conference έχει ως κεντρικό σύνθημα φέτος «Enter the future». Βασική του επιδίωξη είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Και οι προκλήσεις του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι πολλές. Νομοθετικές αλλαγές προοιωνίζονται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και ο κοινωνικός εγκλεισμός αλλάζουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών. Η στροφή προς την αειφορία απαιτεί αλλαγές σε υποδομές και operations. Οι τεχνολογικές εξελίξεις δίνουν νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης αλλά και ανάπτυξης.

Φυσική παρουσία αλλά και online παρακολούθηση

Το 4ο BnB Greece Conference θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα. Τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι επαγγελματίες της βραχυχρόνιας μίσθωσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου δια ζώσης. Εκτός από την κεντρική αίθουσα της Ολομέλειας του Συνεδρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα εξειδικευμένα workshops που θα πραγματοποιηθούν σε παρακείμενη αίθουσα. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά όλους τους βασικούς παίκτες της αγοράς που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα για την ανάπτυξή της. Οι εκθέτες έχουν ετοιμάσει και ειδικές προσφορές για τους συνέδρους.

Ταυτόχρονα, για όσους δεν μπορούν να έρθουν, θα υπάρχει ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, με τη βοήθεια του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Όλοι οι συμμετέχοντες, είτε έχουν εισιτήριο φυσικής παρουσίας είτε διαδικτυακής παρακολούθησης, θα έχουν στη συνέχεια πρόσβαση σε όλα τα video της ολομέλειας και των workshops.

Αγοράστε το εισιτηρίο σας

Εξασφαλίστε τη θέση σας και τις προσφορές των εκθετών

Όλες οι πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του BnB News.gr

Με τη συμμετοχή εμβληματικών εταιρειών της αγοράς

Το 4ο BnB Greece Conference, το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων, συγκεντρώνει τις εμβληματικές εταιρείες της αγοράς. Ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι:

Grand Sponsor: BnB Store

Platinum Sponsor: Syncbnb/HosthubHolidu

Gold Sponsor: PennieRadefySigma Security

Sponsors: Mint, Holidays ProtectionBnB CleanSmartbnbBookiply

Υποστηρικτές: Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων STAMA, Σύλλογος Οικονομίας Διαμοιρασμού ΣΟΔΙΑ, Παρατηρητήριο Ψηφιακών Νομάδων DNOΠαρατηρητήριο ΤουρισμούΙδιοκτήτες Ακινήτων Ελλάδος Facebook page

Στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend