• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4ο BnB Greece Conference – Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4ο BnB Greece Conference, που θα πραγματοποιηθεί υβριδικά στις 12 Απριλίου 2022. 

Όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να το παρακολουθήσουν από κοντά, στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εδώ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις εργασίες του συνεδρίου, ομιλίες παρουσιάσεις, workshops. Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν στατιστικά, δεδομένα, τάσεις και εξελίξεις που θα διαμορφώσουν την επόμενη μέρα των Vacation Rentals.

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στον χώρο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον κλάδο της vacation rentals. Θα ανταλλάξουν απόψεις, θα αλληλοεπιδράσουν και θα συνάψουν συνεργασίες που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος. 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, βάσει των ισχύοντων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Και online παρακολούθηση, με τη συνεργασία του ΑΜΠΕ

Για πρώτη φορά, το 4ο BnB Greece Conference θα μεταδίδει ζωντανά τις εργασίες του και διαδικτυακά. Το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει αναλάβει την παραγωγή και τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του BnB Greece Conference.

Όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο διαδικτυακά, θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις ενώ στη συνέχεια θα έχουν πρόσβαση στα video που αφορούν τα workshops. Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση, οι εγγραφές για το 4ο BnB Greece Conference γίνονται εδώ

Όλοι οι συμμετέχοντες, είτε έχουν εισιτήριο φυσικής παρουσίας είτε διαδικτυακής παρακολούθησης, θα έχουν στη συνέχεια πρόσβαση σε όλα τα video της ολομέλειας και των workshops. 

Είτε είστε επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης είτε εταιρεία που απευθύνεται σε αυτή την αγορά, μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στο 4ο BnB Greece Conference. 

Με τη συμμετοχή εμβληματικών εταιρειών της αγοράς

Το 4ο BnB Greece Conference, το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων, συγκεντρώνει τις εμβληματικές εταιρείες της αγοράς.

Ήδη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι:

Grand Sponsor: BnB Store

Platinum Sponsor: Syncbnb/Hosthub

Gold Sponsor: Pennie, Radefy

Sponsors: Mint, Holidays Protection, BnB Clean, ενώ θα ακολουθήσουν συνεχείς ανακοινώσεις

Στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ)

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εκθέτες καλέστε στα τηλέφωνα 210 5785 266 & 699 6611 911 ή επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο stathis@bnbnews.gr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend