• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

4o BnB Greece Conference: Παραγωγή και online μετάδοση με την εγκυρότητα του ΑΜΠΕ

Στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας

Με τη συμβολή της έμπειρης ομάδας παραγωγής του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), το 4o BnB Greece Conference εγκαινιάζει φέτος τον υβριδικό του χαρακτήρα.

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας έχει αναλάβει την παραγωγή και τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση του BnB Greece Conference. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

Το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί υβριδικά. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά.

4ο BnB Greece Conference: Enter the future

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις ομιλίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις και τα workshops που περιλαμβάνονται στην πλούσια ατζέντα. Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν στατιστικά, δεδομένα, τάσεις της αγοράς και εξελίξεις που θα διαμορφώσουν την επόμενη μέρα της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στον χώρο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Θα ανταλλάξουν απόψεις, θα αλληλοεπιδράσουν και θα συνάψουν συνεργασίες που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στο 4ο BnB Greece Conference, το ΑΜΠΕ θα είναι επίσης και στρατηγικός συνεργάτης επικοινωνίας. Έχει αναλάβει την επικοινωνία του συνεδρίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Θα διανείμει πληροφοριακό υλικό μέσω της συνδρομητικής ειδησεογραφικής του ιστοσελίδας αλλά και μέσω της δωρεάν ελληνόφωνης και αγγλόφωνης υπηρεσίας του. Ως επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας, το ΑΜΠΕ αποτελεί την επίσημη πηγή πληροφόρησης για ελληνικά και ξένα μέσα, για πρεσβείες και οργανισμούς του εξωτερικού.

Είτε είστε επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης είτε εταιρεία που απευθύνεται σε αυτή την αγορά, μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτή την ετήσια συνάντηση του κλάδου.

Οι εγγραφές ξεκινούν 1η Δεκεμβρίου, μέσω του BnBNews.gr

Με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, φυσική παρουσία στο συνέδριο μπορούν να έχουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend