• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Airbnb: «Ευέλικτες ημερομηνίες» για μεγαλύτερη ελευθερία

ευέλικτες ημερομηνίες

Η εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση δίνουν σε πολλούς μεγαλύτερη ελευθερία να είναι ευέλικτες οι ημερομηνίες του ταξιδιού τους. Σύμφωνα με τη νέα μελέτη ταξιδιωτικών τάσεων της Airbnb, το ένα τέταρτο των Αμερικανών θα σκεφτόταν να ταξιδέψει σε περιόδους εκτός αιχμής. Και φέτος, περισσότερο από το ένα τρίτο των ατόμων που κάνουν αναζήτηση στην πλατφόρμα ήταν ευέλικτοι όσον αφορά την ημερομηνία ή την τοποθεσία της διαμονής τους.

ευέλικτες ημερομηνίεςΗ Airbnb βλέπει ότι αυτές οι αλλαγές θα συνεχιστούν ακόμη και μετά το τέλος της πανδημίας. Και ότι για όσους έχουν ευελιξία να επιλέξουν τις ημερομηνίες τους, τα ταξίδια θα γίνονται όλο και περισσότερο τρόπος ζωής. Έτσι η Airbnb ενσωμάτωσε μια νέα δυνατότητα που παρέχει στους επισκέπτες αυτήν την ελευθερία. Επιπλέον, δίνει στους οικοδεσπότες μεγαλύτερη προβολή σε δυνητικούς επισκέπτες.

Οι επισκέπτες θα δουν τώρα τη δυνατότητα “Ευέλικτες ημερομηνίες” που τους επιτρέπει να αναζητούν σπίτια με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αντί να επιλέγουν ακριβείς ημερομηνίες στην αρχή μιας αναζήτησης, μπορούν να αναζητήσουν νέες επιλογές. Όπως μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, διακοπές διάρκειας μιας εβδομάδας ή ακόμα και διαμονή διάρκειας ενός ή πολλών μηνών. Αυτό θα τους επιτρέψει να αναζητήσουν περισσότερες επιλογές, ενώ παραμένουν ευέλικτοι στις ημερομηνίες του ταξιδιού τους.

Η πανδημία συνεχίζει να αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύουμε. «Η παραδοσιακή ταξιδιωτική βιομηχανία χτίστηκε γύρω από σταθερούς προορισμούς με συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά αυτό το μοντέλο δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες των σημερινών ταξιδιωτών», σημειώνει η Airbnb.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend