• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021

Βράβευση

Η βράβευση της Hotelwize στα Tourism Awards 2021 επιβεβαιώνει την τεχνολογική ισχύ της πλατφόρμας, αλλά και την ποιότητα των υλοποιήσεων της σε επίπεδο αισθητικής.  Η Hotelwize βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2021 με 2 βραβεία. Ένα για την Καινοτόμο Χρήση της Τεχνολογίας  και ένα για τo design και τη λειτουργικότητα του Multi-Property Canvas της.

Καινοτόμος λύση από την Hotelwize

Η Hotelwize, η νέα καινοτόμος λύση της Mozaik Hospitality για την ανάπτυξη website ξενοδοχείων. Αναπτύχθηκε από ειδικούς στον τομέα του τουρισμού και των ξενοδοχειακών website. Στόχος είναι να μετατρέψει τα website των καταλυμάτων που την εμπιστεύονται σε πόλο έλξης πελατών.

Βράβευση στην κατηγορία «Καινοτόμος Χρήση της Τεχνολογίας» για την Πλατφόρμα Hotelwize

Η πλατφόρμα της Hotelwize βραβεύθηκε με το Silver Tourism Award στην κατηγορία «Innovative Use of Technology».

Οι ταχύτητες εμφάνισης περιεχομένου που φτάνουν στους ελέγχους PageSpeed Insights της Google το 99%. Διαθέτουν anti-hacking αρχιτεκτονική για μέγιστη ασφάλεια, με προεγκατεστημένη διασύνδεση με τις κύριες εφαρμογές τρίτων. Με ξεκάθαρη και ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική αλλά και με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Η Hotelwize έχει ήδη αναδειχθεί σε μία από τις πλέον δημοφιλείς λύσεις για τη δημιουργία εντυπωσιακών και αποτελεσματικών website ξενοδοχείων.

Βράβευση στην κατηγορία «Website» για το Multi-Property Canvas

Η πρόταση της Hotelwize για πολλαπλά καταλύματα

Το Multi-Property Canvas, η πρόταση της Hotelwize για πολλαπλά καταλύματα, βραβεύθηκε με Bronze Award στην κατηγορία «Website». Με την βράβευση αυτή αποδεικνύεται ότι η ποιότητα των υλοποιήσεων της Hotelwize η οποία βασίζεται σε πρότυπα themes (canvas), μπορεί επάξια να συγκριθεί με πολύ ακριβότερες custom υλοποιήσεις και να τις κερδίσει.

Το συγκεκριμένο canvas απευθύνεται σε αλυσίδες ξενοδοχείων, εταιρίες διαχείρισης ακινήτων ή ιδιοκτήτες πολλαπλών καταλυμάτων και έχει ήδη επιλεχθεί από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις του χώρου.

Η ομάδα της Hotelwize είναι πάντα διαθέσιμη στο sales@hotelwize.com και στο +30 2160704050 για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη λύση Hotelwize όσο και για προτάσεις σχετικά με τη βέλτιστη παρουσία κάθε καταλύματος στον ψηφιακό κόσμο.

www.hotelwize.com
info@hotelwize.com
+30 2160704050

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend