• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Διαχειριστές Καταλυμάτων έχουν πλέον μια ολοκληρωμένη λύση από τη Hotelwize για το website τους!

Τους διαχειριστές καταλυμάτων και τις εταιρείες Property Management τους απασχολεί ένα σημαντικό θέμα. Τους απασχολεί η αποτελεσματική προώθηση των καταλυμάτων τους στο διαδίκτυο, μέσα από ένα πλήρες και λειτουργικό website.

Οι συνήθεις λύσεις της αγοράς έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη custom website για να καλυφθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες της προβολής πολλών καταλυμάτων σε ένα website. Με αυτό το τρόπο όμως εκτινάσσουν το ύψος της επένδυσης.

Αυτό συμβαίνει με την προσαρμογή σχεδίων που έχουν φτιαχτεί για ένα κατάλυμα και με την προσθήκη κάποιων επιπλέον ενοτήτων. Οι προσαρμογές και οι προσθήκες αυτές όμως υστερούν πολύ σε επίπεδο λειτουργικότητας.

Η Hotelwize προσφέρει τη λύση στους διαχειριστές καταλυμάτων

Η Hotelwize αποτελεί τη νέα πρόταση της Mozaik Hospitality προς τους διαχειριστές καταλυμάτων. Η Mozaik Hospitality είναι ένα από τα μεγαλύτερα digital agency στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Κατέχει παρουσία 15 ετών στον χώρο και κορυφαία έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Γαλλία, Ελβετία, Κύπρος, Τσεχία).

Μέσα από τη Hotelwize, η εταιρεία φέρνει την ποιότητα των website της και σε καταλύματα μικρότερης δυναμικής. Με την κίνηση αυτή προσφέρεται μία λύση η οποία μπορεί να ανταποκρίνεται στα δεδομένα κάθε επιχείρησης φιλοξενίας.

Ο νέος Multi-Property Canvas της Hotelwize έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες των εταιρειών Property Management και των ιδιοκτητών πολλαπλών vacation rental. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα website ξενοδοχείων και καταλυμάτων όπου προβάλλεται ένα μεμονωμένο κατάλυμα, το design του Multi-Property Canvas είναι διαφορετικό.

Αναδεικνύει το συνολικό brand ενδυναμώνοντας την εικόνα των καταλυμάτων και παρουσιάζοντας εύκολα και λειτουργικά όλες τις επιλογές διαμονής που έχει στη διάθεσή του ο επισκέπτης.

Multi-Property Canvas by Hotelwize για διαχειριστές καταλυμάτων

Ο Multi-Property Canvas χαρακτηρίζεται από μία σειρά λειτουργιών και στοιχείων. Αυτά τον καθιστούν την καλύτερη επιλογή για ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων.

 • Υποστήριξη πολλαπλών καταλυμάτων
 • Υποστήριξη διαφορετικών τύπων καταλυμάτων (βίλες, ενοικιαζόμενα, διαμερίσματα, ξενοδοχεία)
 • Υποστήριξη πολλαπλών προορισμών
 • Συνολική παρουσίαση καταλυμάτων με φίλτρο ανά προορισμό
 • Αναλυτική παρουσίαση προορισμών
 • Προώθηση προσφορών
 • Photo Gallery
 • Παρουσίαση εταιρείας / ιδιοκτήτη
 • Κεντρική παρουσίαση σχολίων πελατών
 • Σελίδες παρουσίασης καταλυμάτων με αυτόνομο χάρτη και φόρμα επικοινωνίας
 • Υποστήριξη πολλαπλών μηχανών κρατήσεων

Τεχνολογία Hotelwize

Η λύση της Hotelwize, πέρα από την αισθητική και τη λειτουργικότητά της παρέχει και μία σειρά από χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή.

Ιδανική για την ανάπτυξη website για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και ξενοδοχεία. Η νέα πλατφόρμα στην οποία αναπτύσσονται τα website της Hotelwize έχει αναπτυχθεί από τους έμπειρους software engineer της εταιρείας. Τα στελέχη αυτά διαθέτουν εξειδίκευση στα website φιλοξενίας.

Η τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται από την πλατφόρμα, παρέχει στα website αξεπέραστη ταχύτητα εμφάνισης του περιεχομένου.

Στους ελέγχους της Google η ταχύτητα αυτή φθάνει σε απόδοση έως και 99%. Το γεγονός αυτό, από τη μία βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη, από την άλλη ενισχύει την κατάταξη της σελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Παράλληλα, η anti-hacking αρχιτεκτονική ανάπτυξης του κώδικα του website διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας. Παράλληλα μέσα από ειδικά plugin υπάρχει η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με μία σειρά από δημοφιλείς υπηρεσίες τρίτων.

Οι Διαχειριστές Καταλυμάτων έχουν πλέον μια ολοκληρωμένη λύση

Αποκτήστε άμεσα το MultiProperty Canvas για τα καταλύματά σας

Η Hotelwize σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το νέο website σας μέσα σε 7 ημέρες από την παράδοση του υλικού (κείμενα και φωτογραφίες). Παράλληλα σας διασφαλίζει υποστήριξη και μετά τη δημοσίευση του website σας.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την ομάδα της Hotelwize στο sales@hotelwize.com ή στο +30 2160704050. Μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις επιλογές που μπορεί να σας παράσχει η Hotelwize. Οι επιλογές αφορούν website πολλαπλών καταλυμάτων όσο και για ανεξάρτητες μονάδες φιλοξενίας.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend