• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Tax Heaven: Εξειδικευμένο σεμινάριο για εταιρίες διαχείρισης και διαχειριστές ακινήτων

Τα τελευταία χρόνια οι βραχυχρόνιες μισθώσεις έχουν μπει για τα καλά στην οικονομική ζωή του τόπου. Ταυτόχρονα έχουν δημιουργήσει νέες ευκαιρίες σε πολλούς φορολογούμενους που συνοδεύονται κι από αύξηση του εισοδήματός τους.

Η εφαρμογή των διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας που αφορά στις βραχυχρόνιες μισθώσεις ομολογουμένως δεν ήταν ομαλή. Δημιουργήθηκαν πολλά ερμηνευτικά ζητήματα, καθώς και πρακτικά προβλήματα που ταλαιπώρησαν όσους τόλμησαν να ασχοληθούν με τις εν λόγω μισθώσεις, αλλά και τους ίδιους τους φοροτεχνικούς.

Στο συνέδριο BnB Guest Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιανουαρίου, στο Divani Caravel, διοργανώνεται και τις δύο ημέρες εξειδικευμένο σεμινάριο από τον καταξιωμένο φορολογικό – λογιστικό κόμβο ενημέρωσης, Tax Heaven. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, νομικά πρόσωπα, φυσικά πρόσωπα, ιδιοκτήτες Apart Hotels, δικηγόρους, οικονομολόγους, λογιστές, επενδυτικούς συμβούλους, μεσίτες, εταιρίες real estate, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης και που επιθυμεί να λάβει σωστή λογιστική και φορολογική καθοδήγηση.

«Μέσα από την παρουσίαση της επιστημονικής ομάδας του κόμβου Tax Heaven θα επισημανθούν όλες οι τελευταίες φορολογικές εξελίξεις, θα αναλυθούν τα σημαντικότερα φορολογικά και λογιστικά θέματα που έχουν ανακύψει κι απασχολούν τους ενδιαφερόμενους, ενώ θα δοθεί χρόνος και για την απάντηση των ερωτημάτων που τυχόν θα προκύψουν», αναφέρει ο εκ των εισηγητών του σεμιναρίου κ. Κωνσταντίνος Γραβιάς.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50 ευρώ.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend