• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Airbnb: Νέος Αντιπρόεδρος Πολιτικής Εμπιστοσύνης & Συνεργασιών

Airbnb Αντιπρόεδρος Πολιτικής Εμπιστοσύνης & Συνεργασιών

O Donald Hicks διορίστηκε Αντιπρόεδρος Πολιτικής Εμπιστοσύνης & Συνεργασιών της Airbnb.

Στόχος του Donald Hicks θα είναι η οικοδόμηση ισχυρών παγκόσμιων συνεργασιών με τους οικοδεσπότες, τους επισκέπτες και όλη την κοινότητα. Θα ηγηθεί των ομάδων Πολιτικής της Κοινότητας, της Δεοντολογίας και της Διαχείρισης Κρίσεων της Airbnb. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι πολιτικές και η υποστήριξη της Airbnb σχετικά με σημαντικά ζητήματα όπως η ασφάλεια, η εποπτεία περιεχομένου, τα πρότυπα οικοδεσποτών και επισκεπτών, η καταπολέμηση των διακρίσεων και πολλά άλλα. Θα ηγηθεί επίσης των ομάδων Trust Partnerships της Airbnb, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη συνεργασιών με οργανισμούς που συμμετέχουν στη δέσμευση της πλατφόρμας για οικοδόμηση εμπιστοσύνης online και offline, όπως η πρωτοβουλία Tech Against Terrorism του ΟΗΕ, στην οποία προσχώρησε πρόσφατα η Airbnb ως ο πρώτος εταίρος της οικονομίας διμοιρασμού και της βιομηχανίας ταξιδιών.

«Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και η ανάπτυξη ασφαλών κοινοτήτων υπήρξε το κέντρο της καριέρας μου για περισσότερα από 20 χρόνια. Είμαι τόσο περήφανος που θα βοηθήσω στο όραμα της Airbnb για εμπιστοσύνη και ασφάλεια», δήλωσε ο Hicks.

Εξυπηρέτηση πελατών και διαδικτυακή ασφάλεια

Ο Donald Hicks εργαζόταν προηγουμένως στο Twitter. Εκεί επέβλεπε την παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών, την επιβολή εποπτείας περιεχομένου, τη διαχείριση κρίσεων, τη διαχείριση προμηθευτών, τη μηχανική υποστήριξη, την ανάλυση δεδομένων και πολλά άλλα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εντοπίσαμε ένα τέτοιο ταλέντο στον Ντόναλντ», δήλωσε η Tara Bunch, επικεφαλής των παγκόσμιων επιχειρήσεων της Airbnb.

«Κατά την εντυπωσιακή του καριέρα, έχει επιδείξει τεχνογνωσία στην αύξηση της διαδικτυακής ασφάλειας. Ταυτόχρονα παρέχει εξαιρετική φροντίδα για τους πελάτες στον πραγματικό κόσμο. Κάτι που είναι κρίσιμο για μια πλατφόρμα όπως η δική μας που λειτουργεί για να διευκολύνει τις ασφαλείς offline συνδέσεις μεταξύ hosts και guests».

Πριν το Twitter, ο Ντόναλντ ηγήθηκε επιχειρησιακών ομάδων σε Facebook, Google, Amazon και Microsoft. Ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος της Deloitte. Έχει πάθος αλλά και κατανόηση του έργου των επιχειρησιακών ομάδων και πιστεύει στη δύναμη των συνεργασιών.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend