• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Tara Bunch: Νέο στέλεχος στην Airbnb

Tara Bunch Airbnb

Εν μέσω κριτικών για τις επιλογές της ηγεσίας της κατά την κρίση της πανδημίας, η Airbnb ανακοίνωσε τον διορισμό της Tara Bunch ως νέας επικεφαλής Operations. Πρόκειται για μια θέση που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση της προηγούμενης COO Belinda Johnson τον Μάρτιο.

Στον νέο ρόλο της, η Bunch θα επιβλέπει τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών, εμπιστοσύνης & ασφάλειας και πληρωμών της Airbnb. Θα αναφέρεται απευθείας στον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Airbnb, Brian Chesky.

Το βιογραφικό

Η Tara Bunch υπηρέτησε για οκτώ χρόνια ως αντιπρόεδρος της AppleCare, του οργανισμού εξυπηρέτησης πελατών και επισκευών της Apple. Ήταν επιφορτισμένη με τη διαχείριση μιας παγκόσμιας ομάδας που είναι υπεύθυνη για όλες τις πτυχές της εξυπηρέτησης και των επισκευών.

Ήταν επίσης η ανώτερη αντιπρόεδρος της Hewlett Packard, όπου ηγήθηκε των παγκόσμιων υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης.

Στην Airbnb, η Bunch θα διαχειριστεί ομάδες παγκοσμίως που υποστηρίζουν οικοδεσπότες και επισκέπτες σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές, καθώς και πληρωμές σε 63 νομίσματα.

Ο Brian Chesky δήλωσε: «Άρχισα να μιλάω με την Τάρα για την ένταξή της στην Airbnb τον Ιανουάριο. Και είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησε να συμμετάσχει στην ομάδα μας».

Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για την Airbnb και όλους όσοι ταξιδεύουν. Και καθώς προχωράμε, είναι κρίσιμο να είμαστε μία από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

«Η Τάρα είναι μια παγκόσμιας κλάσης διαχειρίστρια. Και η τεχνογνωσία της στην καθοδήγηση παγκόσμιων μονάδων θα μας βοηθήσει να εξυπηρετήσουμε την κοινότητα hosts και guests όταν ο κόσμος αρχίσει να ταξιδεύει ξανά», πρόσθεσε.

Η Tara Bunch δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω στην Airbnb και ανυπομονώ να χτίσω πάνω στην εξαιρετική ιστορία της δημιουργίας μοναδικών αναμνήσεων για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Ειδικά τώρα, πιστεύω ότι ο σκοπός της εταιρείας να δημιουργήσει οικονομικές ευκαιρίες και να οδηγήσει ανθρώπινες συνδέσεις είναι πιο σημαντικός από ποτέ».

Η Tara Bunch θα ξεκινήσει την εργασία της στην Airbnb στις 29 Μαΐου.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend