• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 3ου BnB Greece Conference

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 3ου BnB Greece Conference που θα διεξαχθεί στις 25 & 26 Ιανουαρίου για τους επαγγελματίες των Short-Term Rentals & Villas. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το συνέδριο θα ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται για το οικοσύστημα, ενός από τα πιο δυναμικά κομμάτια του ελληνικού τουρισμού και από τα μεγαλύτερα στον τομέα accommodation.

Κάντε χωρίς κόστος την εγγραφή σας ΕΔΩ 

Πρόγραμμα πρώτης ημέρας

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 3ου BnB Greece Conference

Πρόγραμμα δεύτερης ημέρας

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 3ου BnB Greece Conference

 

Στα πλαίσια του 3ου BnB Greece Conference θα διεξαχθεί φορολογικό webinar από το Taxheaven, στρατηγικό συνεργάτη του BnB News μεταξύ, 12:00 – 14:00. Κάντε την εγγραφή σας πατώντας στο παρακάτω banner:

Τα sessions αναλυτικά

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

14:08 | AirDNA – Opening presentation: Την έναρξη θα κάνει η παγκόσμια πλατφόρμα συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων, AirDNA. Ο Jamie Lane, Vice-President of Research της AirDNA, θα παρουσιάσει στοιχεία διαθέσιμων καταλυμάτων στις πλατφόρμες της Airbnb και της HomeAway, αναλυτικά δεδομένα κρατήσεων του 2020 για όλη την Ελλάδα και ανά περιοχές, σύγκριση στοιχείων με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τάσεις κρατήσεων, όπως αυτές διαμορφώνονται για την επόμενη σεζόν.

14:45 | Booking.com – presentation: Θα ακολουθήσει η παρουσίαση από την παγκόσμια πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com, η οποία θα απευθυνθεί στοχευμένα στην ελληνική αγορά Short-term Rentals & Villas, με χρήσιμα αποκλειστικά στοιχεία. Η παγκόσμια πλατφόρμα καταγράφει αλλαγές στη συμπεριφορά και την εμπειρία των καταναλωτών, μετά την πανδημία. O Thibault Masson, Program Manager – Hospitality της Booking.com θα εξηγήσει πώς οι αλλαγές αυτές αναμένεται να επηρεάσουν την ελληνική αγορά.

15:15 | European Summit: Κατόπιν, το 3ο BnB Greece Conference πραγματοποιεί το European Summit για την αγορά short-term rentals & villas, με στόχο να διερευνήσει τις επιπτώσεις της κρίσης αλλά και τα νέα δεδομένα στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά. Ο Carlos Villaro Lassen, γενικός γραμματέας της European Holiday Homes Association (EHHA), θα παρουσιάσει τις δράσεις της EHHA προς τους θεσμούς της ΕΕ αλλά και τις δυνατότητες διασύνδεσης φορέων και εταιρειών. Ο Eduardo Miranda, πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Καταλυμάτων Πορτογαλίας (ALEP), θα παρουσιάσει τις δράσεις τους στη μεσογειακή αυτή χώρα που έχει πολλά αντίστοιχα χαρακτηριστικά με την Ελλάδα. Ο Tomer Rosenblum, Director of Sales for EMEA της Guesty, θα παρουσιάσει τα εργαλεία που αξιοποιούν οι διαχειριστές ακινήτων με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

15:50 | Holidu.com – presentation: Η Γερμανική πλατφόρμα κρατήσεων ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης Holidu.com θα ενημερώσει τους Έλληνες hosts και property managers πως μπορούν να βρίσκονται “ψηλά” στις αναζητήσεις των Γερμανών ταξιδιωτών ώστε να επιλέξουν διαμονή στα καταλύματά τους.

16:25 | Digital nomads & Remote workers: Μια νέα ομάδα ταξιδιωτών που ανέδειξε η πανδημία είναι αυτήν των remote workers και των digital nomads. Tο συνέδριο θα παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά τους και τι αναζητούν από τα καταλύματα που θέλουν να ενοικιάσουν. Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Head of Marketing της Holihouse, Γιώργος Βουτσής καθώς και η αρχιτέκτων Ευαγγελία Παπαδημητρίου από την HostCompass.

17:00 | Villas: Upgrading Hospitality: Η πολύ σημαντική αγορά των Villas δεν θα μπορούσε να λείπει από τη θεματολογία του 3ου BnB Greece Conference. Οι εκπρόσωποι δύο εκ των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση βιλών στην Ελλάδα, η White Key Villas και η Think Villa, θα αναλύσουν τα χαρακτηριστικά αυτής της αγοράς.

17:30 | Sustainability is the new luxury: Η ανάγκη για αειφορία στον τουρισμό γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ με αφορμή την παγκόσμια κρίση της πανδημίας. Ο κ. Κωνσταντίνος Στρατάκης, managing director της Heloni apartments και ο κ. Γιώργος Παλιούρας, υπεύθυνος Business Development της Rhapsody Travel Greece, και οι δύο επαγγελματίες που έχουν εφαρμόσει προγράμματα πιστοποίησης, θα μεταφέρουν την εμπειρία τους. Επίσης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών θα εξηγήσει το θέμα του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.

18:15 | Closing remarks SODIA – PASIDA: Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώνουν οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων ιδιοκτητών / διαχειριστών ακινήτων ΣΟΔΙΑ και ΠΑΣΥΔΑ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου

14:08 | STAMA – Interview: Τον νέο Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Διαχείρισης Ακινήτων – STAMA θα παρουσιάσει ο πρόεδρός του Νάσος Γαβαλάς.

14:26 | Home Plus – Interview: Ο Λάμπρος Παλάντζας, managing director της HomePlus, θα εξηγήσει τα σχέδια και τους στόχους της εταιρείας του αλλά και τη δυναμική του BnbStore.

15:00 | Online selling channels: Explore the online selling channels for maximizing bookings and requests

15:30 | Socean media: Sail with safety to the Socean Media

16:00 | Syncbnb: The 3 most important things a property manager should do to stand above the crowd

16:30 | Rentability: Rentability PMS: All-in-One Vacation Rentals Solution

17:00 | Smartbnb: Scale your Airbnb Management operation: from Solo to Franchisor. Listen from our partners in Mykonos, Crete &  Kavala

17:30 | Mint: Τα βήματα για μια ολοκληρωμένη και άρτια διαχείριση ακινήτου και τα οφέλη από μια συνεργασία με εταιρεία διαχείρισης ακινήτων

18:00 | Dynamic pricing: Από το Berkeley, Haas School of Business του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, ο Przemyslaw Jeziorski ο οποίος κατέχει την θέση του Associate Professor Of Marketing, θα μας παρουσιάσει πώς η έννοια του dynamic pricing αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σε μια εποχή που η τουριστική δραστηριότητα έχει διακοπεί βίαια.

18:30 | Closing remarks: Οι διαχειριστές της δημοφιλέστερης ομάδας των Ελλήνων Hosts στο Facebook, με περισσότερα από 37.000 μέλη, διοργανώνουν την ετήσια συνάντηση των μελών της Airbnb Greece – Greek Hosts.

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δε θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend