• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Digital Nomads & Remote Workers. Πώς να τους προσεγγίσετε

Το 3ο BnB Greece Conference χαρτογραφεί τη νέα ομάδα ταξιδιωτών που ανέδειξε η πανδημία, αυτήν των remote workers ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και τα χαρακτηριστικά των digital nomads.

H συνεχιζόμενη εξ αποστάσεως εργασία (αλλά και η τηλε-εκπαίδευση) έχει δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική ανάγκη για διαμονή. Με τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ εργασίας και ταξιδιού να θολώνουν πλέον, υπάρχουν πολλοί που επιλέγουν ένα διαφορετικό κατάλυμα από το σπίτι τους προκειμένου να εργαστούν.

Αν και πρόκειται για μια τάση που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ (πού αλλού;), και στην Ελλάδα παρατηρήθηκε μια κινητικότητα remote workers. Τουρίστες από άλλες χώρες παρέμειναν στη χώρα μας προκειμένου να εργαστούν εξ αποστάσεως με την επιβολή του lockdown. Αλλά και Έλληνες οι οποίοι αποφάσισαν να μετακινηθούν σε εξοχικά μέρη ή τους τόπους καταγωγής τους, συνεχίζοντας την τηλε-εργασία τους.

Την τάση αυτή καταγράφουν τόσο η Airbnb όσο και η Booking. Συστήνουν μάλιστα στους ιδιοκτήτες / διαχειριστές short-term rentals & villas να φροντίσουν να παρέχουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για εργασία από το σπίτι.

Συμπληρωματικά, υπάρχει μια ακόμα παρόμοια ομάδα ταξιδιωτών, οι digital nomads. Εργάζονται και αυτοί εξ αποστάσεως, η διαφορά τους όμως είναι ότι δεν παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα μέρος. Ακολουθούν νομαδικό τρόπο ζωής, μετακινούμενοι συνεχώς προκειμένου να συνδυάζουν εργασία και ταξίδι.

Digital Nomads & Remote Workers στο 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς, θα σας παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν αυτή την αγορά.

  • Τι πρέπει να παρέχει ένα σπίτι προκειμένου να είναι κατάλληλο για εξ αποστάσεως εργασία.
  • Πώς να προσελκύσετε την ανερχόμενη αγορά των remote workers.
  • Τι άλλες ανάγκες έχει αυτή η ομάδα επισκεπτών.
  • Πώς και πόσο μπορεί να αποδώσει η αγορά των remote workers.
  • Ποιές είναι οι ανάγκες των digital nomads και πώς να τις ικανοποιήσετε.
  • Ποιές ευρωπαικές πόλεις πρωταγωνιστούν στις προτιμήσεις των digital nomads.

Το 3ο BnB Greece Conference, η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των short-term rentals & villas, θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους. Κάντε την εγγραφή σας πατώντας στο πρώτο banner του άρθρου ή στο παρακάτω εικονίδιο.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend