• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Σήμα για καταλύματα φιλικά για εργασία από τη Booking.com

Ένα νέο σήμα εγκαινιάζει η Booking.com, που αφορά τα καταλύματα που είναι φιλικά για εργασία. Το σήμα αποδίδεται σε καταλύματα που πληρούν μια σειρά από κριτήρια για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Οι περιορισμοί που ισχύουν παγκοσμίως λόγω των υγειονομικών συνθηκών, έχουν αυξήσει τις ανάγκες για απομακρυσμένη εργασία. Ταυτόχρονα η ούτως ή άλλως αυξανόμενη τάση για remote workers καθώς και οι απαιτήσεις για επαγγελματικά ταξίδια, έχουν δημιουργήσει μεγάλη ζήτηση για καταλύματα που είναι κατάλληλα για εργασία.

Η Booking.com αφουγκραζόμενη αυτή την τάση, δημιούργησε το σήμα καταλυμάτων «φιλικών για εργασία».

καταλύματα φιλικά για εργασίαΓια να λάβουν το σήμα, οι ιδιοκτησίες πρέπει να πληρούν απαιτήσεις υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μεταξύ αυτών, εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογία καθαριότητας οκτώ ή υψηλότερη, καθώς και βασικές ανέσεις όπως δωρεάν Wi-Fi, ειδικός χώρος εργασίας και τηλεόραση.

Μέσα από το πρόγραμμα, η Booking.com θα προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών για κατάλληλες για εργασία υποδομές. Θα δημιουργηθεί μια λίστα καταλυμάτων που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Ανερχόμενη τάση

Οι remote workers αλλά και οι λεγόμενοι digital nomads, είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο ανερχόμενα είδη ταξιδιωτών. Για πολλούς ιδιοκτήτες, η στροφή προς αυτό το είδος επισκεπτών μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική πηγή εσόδων.

Ο Ritu Mehrotra, country manager της Booking.com για Ινδία, Σρι Λάνκα και Μαλδίβες τόνισε:

«Καθώς τα επαγγελματικά ταξίδια συνεχίζουν να εξελίσσονται, η Booking.com εργάζεται για να φέρει σε επαγγελματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής που θέλουν να εργαστούν από το δρόμο, τις πληροφορίες που χρειάζονται για να βρουν εύκολα το σωστό σπίτι ή διαμέρισμα για το ταξίδι τους, όπου κι αν τα ταξιδεύουν.

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για καταλύματα φιλικά για εργασία, θέλουμε να βοηθήσουμε τους ταξιδιώτες να εντοπίζουν τις κατοικίες που ικανοποιούν τις εργασιακές τους απαιτήσεις. Αλλά και να βοηθήσουμε τους hosts μας να μεγιστοποιήσουν την πληρότητά τους προσελκύοντας νέους τύπους ταξιδιωτών. Κοιτώντας μπροστά, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε νέους τρόπους για την προβολή τέτοιων πληροφοριών σε ταξιδιώτες στην πλατφόρμα μας υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τους συνεργάτες μας».

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend