• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Πονοκέφαλος τα πάρτυ του Halloween για την Airbnb

Airbnb Πάρτυ Halloween

Σε μια νέα προσπάθεια να καταργήσει τα πάρτυ στις ΗΠΑ ενόψει του Halloween (Σάββατο 31 Οκτωβρίου) έχει επιδοθεί η Airbnb. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι δεν κάνει δεκτές κρατήσεις μίας νύχτας κατά το εορταστικό σαββατοκύριακο του Halloween και ακυρώνει όσες έχουν ήδη προγραμματιστεί επιστρέφοντας χρήματα στους δικαιούχους, αναφέρει το ABC News.

Επιπλέον, η Airbnb θα «εξετάσει πιο στενά» τις κρατήσεις για δύο και τρείς διανυκτερεύσεων κατά τη διάρκεια του Halloween. Για παράδειγμα θα απαγορεύει σε επισκέπτες να κάνουν κράτηση σε ένα ολόκληρο σπίτι κοντά στη δική τους διεύθυνση κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου και δεν έχουν ιστορικό θετικών κριτικών στην υπηρεσία.

Η Airbnb εισήγαγε μια σειρά από μέτρα για να καταργήσει τα πάρτυ από το προηγούμενο έτος, αναφέρει το ABCNews. Τον περασμένο Νοέμβριο, άρχισε να ελέγχει χειροκίνητα τις κρατήσεις των ΗΠΑ και του Καναδά και απέρριψε μονομερώς «ύποπτες ενοικιάσεις».

Οι προσπάθειες της εταιρείας έχουν εντατικοποιηθεί ενόψει της σχεδιαζόμενης εισόδου της στο χρηματιστήριο αργότερα φέτος.

Τον Ιούλιο, η εταιρεία απέκλεισε Αμερικανούς και Καναδούς επισκέπτες κάτω των 25 ετών με λιγότερες από τρεις θετικές κριτικές να κάνουν κράτηση για ολόκληρα σπίτια κοντά στο σημείο όπου ζουν.

Η πολιτική αυτή επεκτάθηκε αργότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τη Γαλλία. Τον Αύγουστο, η Airbnb απαγόρευσε πάρτι σε όλο τον κόσμο και πλαφόν επισκεπτών σε όλα τα σπίτια της πλατφόρμας της στα 16 άτομα.

Οι προσπάθειες της εταιρείας έρχονται σχεδόν ένα χρόνο αφότου σκοτώθηκαν πέντε άτομα από σφαίρες σε πάρτυ Halloween της Airbnb στην Ορίντα της Καλιφόρνια.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend