• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η Airbnb «παγώνει» τα Experiences

Airbnb «παγώνει» Experiences

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, η Airbnb ανακοίνωσε ότι «παγώνει» τα Experiences. Η παύση θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου.

Η απόφαση έρχεται μετά τις οδηγίες των κυβερνήσεων και των ειδικών του τομέα υγείας για κοινωνική απομάκρυνση. Η Airbnb δηλώνει: «Επιδιώκουμε να αναλάβουμε δράση για να δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των οικοδεσποτών, των επισκεπτών, των εργαζομένων μας και των κοινοτήτων στις οποίες λειτουργούμε».

«Τα Airbnb Experiences αφορούν την ανθρώπινη επαφή. Γι’ αυτό είναι τόσο δύσκολο να προωθήσουμε τα Experiences με τρόπο που να είναι ευαίσθητος τόσο στις ανάγκες των φιλοξενουμένων και των επισκεπτών, όσο και στις κοινότητες στις οποίες ζούμε», αναφέρει η ανακοίνωση της πλατφόρμας.

Η Airbnb δίνει τη δυνατότητα σε όσους επισκέπτες έχουν κάνει κράτηση στα Experiences να λάβουν πλήρη αποζημίωση. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και η επιστροφή των τελών εξυπηρέτησης που παρακρατεί η Airbnb. Επίσης δεν χρεώνει τέλη για την ακύρωση.

Η πλατφόρμα ευχαριστεί τους χιλιάδες οικοδεσπότες Εμπειριών σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν ακυρώσεις στους επισκέπτες τους. Και υπόσχεται ότι αναζητά νέους τρόπους για να στηρίξει στους οικοδεσπότες.

«Πιστεύουμε ότι η ανάληψη αυτής της δράσης, βραχυπρόθεσμα συμβάλλει στην επιβράδυνση της εξάπλωσης της νόσου και μακροπρόθεσμα στη διατήρηση των Experiences ως ασφαλούς τρόπου σύνδεσης με τον κόσμο».

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend