• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Η Airbnb χρηματοδοτεί μοναδικές ιδέες για σπίτια

Airbnb μοναδικές ιδέες

Η Airbnb αναζητά μοναδικές ιδέες για σπίτια σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε μάλιστα ένα fund 1 εκατ. δολαρίων για να τις κάνει πραγματικότητα. Το Unique Airbnb Fund είναι το πρώτο πρόγραμμα της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί για να βρει και να χρηματοδοτήσει τους πιο μη συμβατικούς και ασυνήθιστους χώρους διαμονής στον πλανήτη. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα επιλέξει δέκα δικαιούχους για το Unique Airbnb Fund. Στην ομάδα των εμπειρογνωμόνων περιλαμβάνονται ο βραβευμένος με τα βραβεία Emmy®, Tony και GRAMMY, ηθοποιός Billy Porter, η Airbnb Superhost Kristie Wolfe, του φημισμένου Big Idaho Potato Hotel, η πρωτοποριακή εταιρεία αρχιτεκτονικής MVRDV και άλλοι ειδικοί του design.

Από σήμερα, οι λάτρεις του design μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στο airbnb.com/uniquefund. Όλες οι αιτήσεις θα βαθμολογηθούν με κριτήρια που βασίζονται στη δημιουργικότητα, τη σκοπιμότητα, τη βιωσιμότητα και το κοινωνικό καλό. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ. Εμπνευσμένο από το επιχειρηματικό πνεύμα των τριών συνιδρυτών της εταιρείας, το Unique Airbnb Fund έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσους έχουν μοναδικές ιδέες για σπίτι να το σχεδιάσουν, να το κατασκευάσουν και να το μοιραστούν με ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το μόνο πράγμα που είναι καλύτερο από το να ξεπερνάς τα όρια του στυλ, είναι να δίνεις τη δυνατότητα σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή την παγκόσμια αναζήτηση της Airbnb για τις πιο εξωφρενικές, θεαματικές ιδέες σπιτιών. Ανυπομονώ να δω αυτές τις ιδέες που αναπτύσσονται από τους λάτρεις του design από όλο τον κόσμο.

Style icon Billy Porter

Το Unique Airbnb Fund είναι μια έξοχη πρωτοβουλία που κάνει τη φιλοξενία συναρπαστική. Θα δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να δημιουργήσουν νέους χώρους με τολμηρή αρχιτεκτονική με φαντασία. Θα δημιουργηθούν θαύματα που θα εκτιμήσουν οι επισκέπτες και θα εμπνευστούν από αυτά.

MVRDV partner Fokke Moerel

Δημοφιλείς ιδέες

Η αναζήτηση απροσδόκητων και μοναδικών χώρων – όπως οι καλύβες, ανεμόμυλοι και μικροσκοπικά σπίτια – έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν 70% σε σχέση με πέρυσι στην Airbnb*. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς καταχωρίσει όλων των εποχών περιλαμβάνουν θόλους, RVs, δέντρα και yurts σε όλο τον κόσμο **. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν έμπνευση από μια πληθώρα από ασυνήθιστα καταλύματα της Airbnb, όπως:

Οι αιτήσεις για το Unique Airbnb Fund θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Απριλίου 2020, 11:59 μ.μ. EST. Η επιλογή των δέκα νικητών θα γίνει από την επιτροπή στις 15 Μαΐου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τους Επίσημους Όρους.

* Με βάση εσωτερικά δεδομένα της Airbnb που αναλύουν την αύξηση των ετήσιων κρατήσεων μοναδικών καταλυμάτων από το Φεβρουάριο του 20202 σε σύγκριση με το 2019.

** Με βάση εσωτερικά δεδομένα της Airbnb που αναλύουν τις κρατήσεις καταλυμάτων από το Φεβρουάριο του 2020.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend