• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Guardian: Καλύτερη γειτονιά της Αθήνας η Νέα Σμύρνη

Μία λίστα με τις 10 ωραιότερες γειτονιές της Ευρώπης, όπως τις επέλεξαν οι αναγνώστες του, δημοσίευσε ο Guardian και μέσα σε αυτές βρίσκουμε και τη Νέα Σμύρνη. Όσοι λοιπόν έχουν διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην περιοχή, μπορούν στην περιγραφή του καταλύματός τους να αναφερθούν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«10 από τις καλύτερες γειτονιές της Ευρώπης: τα tips των αναγνωστών» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Guardian. Οι αναγνώστες μοιράζονται τους λόγους που αγαπούν γειτονιές σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Πράσινη όαση η Νέα Σμύρνη, λέει ο Guardian

Ένας αναγνώστης του Guardian, ο David, εξηγεί γιατί η Νέα Σμύρνη είναι η καλύτερη γειτονιά της Αθήνας.

«Ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και της θάλασσας βρίσκεται η καταπράσινη γειτονιά της Νέας Σμύρνης. Με τραμ από το Σύνταγμα στην Αγία Φωτεινή ή 25 λεπτά περπάτημα». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πήρε το όνομά της, όταν πρόσφυγες από τη Σμύρνη έφτασαν στην περιοχή.

Η πλατεία Νέας Σμύρνης, χωρίς αυτοκίνητα, βρίσκεται στην καρδιά της γειτονιάς και είναι καταπληκτική. Με συντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, τις τάσεις και τις τσέπες. Με μια πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι μια πραγματική ανακάλυψη όχι ένα τυπικό τουριστικό σημείο. Βγείτε πέρα από την πλατεία και θα ανακαλύψετε το Άλσος, μια μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα, κυπαρίσσια, κουκουναριές, μέρος ιδανικό για περίπατο. Έχει, επίσης, διαδρομή για τζόκινγκ, υπαίθριο γυμναστήριο και καφέ», καταλήγει ο αναγνώστης του Guardian.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend