• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

BnB Guest Conference: Οι θετικές και οι αρνητικές επιπτώσεις της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Οι θετικές και οι αρνητικές επιπτώσεις της βραχυχρόνιας μίσθωσης στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων. Ως συνέπεια, το κράτος αναζητά τρόπους ρύθμισης της αγοράς. Τόσο σε νομικό και φορολογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κανόνων λειτουργίας.

Η ασφάλεια και υγιεινή των επισκεπτών των καταλυμάτων bnb, η βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών, αλλά και η εξάλειψη του αθέμιτου ανταγωνισμού με άλλες μορφές καταλυμάτων τίθενται ως κρίσιμα ζητήματα στην προσπάθεια αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Τα θέματα αυτά θα αναλύσουν οι ομιλητές στο πάνελ με τίτλο «Οι θετικές και οι αρνητικές επιπτώσεις της βραχυχρόνιας μίσθωσης» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του BnB Guest Conference, την Κυριακή στις 11:45 π.μ., στο Divani Caravel.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Στράτος Παραδιάς, ο δικηγόρος με ειδίκευση στη τουριστική νομοθεσία και Νομικός Σύμβουλος Υπουργείου Τουρισμού Τάσος Θωμαΐδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (FedHATTA) Λύσανδρος Τσιλίδης και ο πολιτικός μηχανικός και τέως πρόεδρος του ΕΟΤ Χαράλαμπος Καρίμαλης.

Μια συζήτηση από την οποία θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το μέλλον της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει τις ερωτήσεις του στους ομιλητές μέσω πρωτοποριακής ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, κάντε την εγγραφή σας εντελώς δωρεάν.

Το BnB Guest Conference 2020 πραγματοποιείται στις 25 & 26 Ιανουαρίου, στο Divani Caravel. Πρόκειται για τo μεγαλύτερο συνέδριο για τη Βραχυχρόνια Μίσθωση στην Ελλάδα.

Το BnB Guest Conference 2020 τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Για τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend