• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

BnB Guest Conference: Όλα τα εργαλεία του Expedia Group σε ένα workshop

Οι παγκόσμιες πλατφόρμες κρατήσεων δίνουν τη δυνατότητα στα καταλύματα να προσεγγίσουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα όμως δημιουργείται η ανάγκη για ύπαρξη μιας σειράς εργαλείων που βοηθούν στην κατανόηση των αναγκών των ταξιδιωτών. Οι συμπεριφορές κράτησης ανάλογα με τα είδη ταξιδιωτών, η διαχείριση σχολίων και κριτικών και η ανάλυση του ανταγωνισμού είναι στοιχεία απαραίτητα τόσο για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των καταλυμάτων όσο και για την ομαλή λειτουργία τους. Άλλωστε πρόκειται για δεδομένα που επηρεάζουν άμεσα τη στρατηγική τιμολόγησης των καταλυμάτων αλλά και τις επιλογές marketing. 

Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του αναλυτή του Skift, Wouter Geerts, σχετικά με την έρευνα που πραγματοποίησε για το «οικοσύστημα» της βραχυχρόνιας μίσθωσης. «Υπάρχει δίψα για γνώση σχετικά με το πού είναι η ανάπτυξη και πώς οι προοπτικές διαφέρουν ανάλογα το επιχειρηματικό μοντέλο».

Οι πλατφόρμες λοιπόν οδηγούνται στη δημιουργία εργαλείων που εξυπηρετούν αυτές τις ανάγκες των διαχειριστών ακινήτων. Το Expedia Group είναι μία δυναμική ταξιδιωτική πλατφόρμα που προσφέρει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα στους συνεργάτες του. Μέσα από μία σειρά εργαλείων διαχείρισης προτείνει γρήγορες, έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις κάνοντας το κατάλυμά σας προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο!

Workshop για τα εργαλεία του Expedia Group

Στο πλαίσιο του BnB Guest Conference 2020, το Expedia Group θα πραγματοποιήσει workshop πάνω στα χρήσιμα εργαλεία που προσφέρει και θα αναλύσει τις δυνατότητες που προσφέρει η διεθνής πλατφόρμα στην οποία πραγματοποιούνται 750 εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα. 

H  κα Άννα Τζένου, Market Manager, Expedia Group θα εξηγήσει όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα εργαλεία του Expedia Group και θα απαντήσει σε απορίες. Έτσι οι συμμετέχοντες διαχειριστές ακινήτων θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. 

Οι διαχειριστές ακινήτων έχουν την επιλογή να συνεργαστούν με το Vrbo, το Expedia Group ή και τα δύο.

Η Expedia διαθέτει τεχνολογία που διευκολύνει τη διαχείριση και προώθηση των ακινήτων που διαχειρίζονται:

Α. Πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο σύστημα διαχείρισης ακινήτων Partner Central.

Β. Βοήθεια για τη σύνδεση των καταλυμάτων μέσω channel manager.

Γ. Απόλυτο έλεγχο των τιμών και της διαθεσιμότητας των καταλυμάτων.

Για παράδειγμα, το Rev + είναι μια λύση revenue management που μπορούν να έχουν πρόσβαση οι συνεργάτες μας δωρεάν. Εκεί βρίσκουν δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία πρόβλεψης σε πραγματικό χρόνο. Αυτά τα δεδομένα τους δίνουν τη δυνατότητα να παίρνουν έξυπνες αποφάσεις τιμολόγησης και να αυξάνουν τα έσοδα τους.

Επιπλέον, μέσω του Expedia Group Partner Central, της πλατφόρμας που επιτρέπει στους συνεργάτες να διαχειρίζονται την επιχείρησή τους με το Expedia Group, οι διαχειριστές ακινήτων που συνεργάζονται με την Expedia μπορούν να αντιδρούν σε πραγματικό χρόνο, ενημερώνοντας τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, αυξάνοντας την προβολή στην πλατφόρμα, απαντώντας στα σχόλια των επισκεπτών, ανεβάζοντας προσφορές σε πραγματικό χρόνο και αντιδρώντας σε διαφορετικά μοτίβα ζήτησης.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 11:30 πμ – 12:30 μμ, στη  αίθουσα Vergina του Divani Caravel. 

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend