• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Συστήστε οικοδεσπότες στην Airbnb και κερδίστε χρήματα!

Στην αρχή αντιμετωπίσαμε την είδηση με δυσπιστία. Δεν είχαμε όμως τίποτα να χάσουμε, οπότε το δοκιμάσαμε. Και είναι αλήθεια! Η Airbnb ανταμείβει με χρήματα τους οικοδεσπότες που προσκαλούν στην πλατφόρμα νέους οικοδεσπότες.

Δείτε πώς!

Πρόγραμμα πρόσκλησης Οικοδεσποτών Airbnb

Αν είστε ήδη οικοδεσπότης με καταχωρημένο ακίνητο στην Airbnb, μπορείτε να προσκαλέσετε μέχρι 25 νέους οικοδεσπότες προκειμένου είτε να δημιουργήσουν καταχωρήσεις ή να ενεργοποιήσουν υπάρχουσες καταχωρήσεις για πρώτη φορά και να ολοκληρώσουν με επιτυχία κρατήσεις επισκεπτών. Μία “Ολοκληρωμένη” κράτηση είναι μία κράτηση που γίνεται αποδεκτή από τον προσκεκλημένο οικοδεσπότη και πληρώνεται από τον Επισκέπτη και η οποία δεν έχει ακυρωθεί είτε από τον Επισκέπτη είτε από τον οικοδεσπότη κάποια στιγμή πριν ή μετά τον προγραμματισμένο χρόνο άφιξης της συγκεκριμένης κράτησης.

Το Πρόγραμμα δεν γίνεται να συνδυαστεί με άλλα προγράμματα πρόσκλησης οικοδεσποτών ή προγράμματα κινήτρων της Airbnb. Με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα, χάνετε τη δυνατότητα να κερδίσετε προωθητικούς πόντους κουπονιού (“Ταξιδιωτικοί Πόντοι”) μέσω άλλων προγραμμάτων πρόσκλησης της Airbnb για προσκεκλημένους οικοδεσπότες. Όταν προσκαλείτε έναν οικοδεσπότη, ο Οικοδεσπότης θα δει την καταχώρηση και το προφίλ σας στην Airbnb στη σελίδα προορισμού του Συνδέσμου πρόσκλησής σας.

Αυτό το Πρόγραμμα θα τρέχει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020 ή μέχρι η Airbnb να δημοσιεύσει ένα μήνυμα σε αυτή τη σελίδα ότι το Πρόγραμμα δεν ισχύει πλέον.

Οι προσκλήσεις σας

Η Airbnb προτρέπει να προσκαλέσετε άλλους οικοδεσπότες στην πλατφόρμα της με τον όρο ότι θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα. Επίσης δεν μπορείτε να παρουσιαστεί ως υπάλληλος, διαμεσολαβητής ή πράκτορας ή εξουσιοδοτημένος από την εταιρεία. Και φυσικά θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τους οικοδεσπότες που προσκαλέσατε σχετικά με τον τρόπο χρήση της πλατφόρμας.

Οι προσκλήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για προσωπικούς και μη εμπορικούς σκοπούς και να κοινοποιούνται μόνο σε προσωπικές γνωριμίες που θα εκτιμήσουν αυτές τις προσκλήσεις. Οι σύνδεσμοι πρόσκλησης δεν θα πρέπει να δημοσιεύονται ή να διανέμονται σε σημεία όπου δεν είναι εύλογο να θεωρηθεί ότι όλοι ή οι περισσότεροι παραλήπτες είναι προσωπικοί σας φίλοι (όπως ιστότοποι κουπονιών, Reddit ή Wikipedia).

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μόνο με ανθρώπους που σας έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους και δεν θα προσκαλέσετε πιθανούς οικοδεσπότες, οι οποίοι ζουν σε κτίρια όπου οι βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις απαγορεύονται από το νόμο, όπως σε κτίρια κοινωνικής πρόνοιας.

Πληρωμή

Το ποσό που θα λάβετε καθορίζεται στη σελίδα αποστολής προσκλήσεων, κάτω από την κεφαλίδα “προσκλήσεις”.

Για να έχετε δικαίωμα να λάβετε οποιαδήποτε πληρωμή, η πρώτη κράτηση του οικοδεσπότη πρόσκλησης πρέπει να είναι ελάχιστης αξίας 100 δολαρίων ΗΠΑ ή το αντίστοιχο ποσό στο τοπικό σας νόμισμα (χωρίς να περιλαμβάνονται τα έξοδα καθαρισμού, φόροι και ειδικές προσφορές). Ο προσκεκλημένος οικοδεσπότης έχει στη διάθεσή του 150 μέρες από την ημερομηνία που θα δεχτεί την πρόσκληση για να ολοκληρώσει την πρώτη του επιλέξιμη κράτηση και να κερδίσετε την Πληρωμή σας.

Όλοι οι προσκεκλημένοι οικοδεσπότες πρέπει να είναι νέοι οικοδεσπότες. Για όσες καταχωρήσεις έχουν δημιουργηθεί από τρέχοντες ή πρώην οικοδεσπότες της Airbnb, για όσες κρατήσεις γίνουν από μέλη της οικογένειας ή φίλους του προσκεκλημένου οικοδεσπότη και για όσες κρατήσεις όπου είτε ο προσκεκλημένος οικοδεσπότης είτε η καταχώρηση του οικοδεσπότη πρόσκλησης έχει την ίδια διεύθυνση με εσάς, δεν θα πραγματοποιηθεί Πληρωμή. Οι Πληρωμές θα πραγματοποιηθούν μέσα σε 30 ημέρες από την ολοκλήρωση της κράτησης, σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που έχετε ορίσει στον λογαριασμό σας στην Airbnb. Για κάθε Πληρωμή του Προγράμματος ισχύουν οι Όροι χρήσης της Airbnb, όπως σχετίζονται με την εφαρμογή φόρων.

Το αν οφείλεται πληρωμή, είναι απόφαση που θα ληφθεί κατά την αποκλειστική κρίση της Airbnb. Η Airbnb διατηρεί το δικαίωμα οποιασδήποτε προσφυγής, μεταξύ των οποίων την άρνηση της πληρωμής ή την ακύρωση του λογαριασμού σας, σε περίπτωση υποψίας απάτης, παραποίησης ή άλλων παραβιάσεων των Όρων χρήσης της Airbnb ή των παρόντων Όρων.

Πρόσθετα κίνητρα και προγράμματα

Κατά καιρούς, η Airbnb μπορεί να δημοσιεύει πρόσθετα κίνητρα και προγράμματα που ισχύουν σε συγκεκριμένες αγορές. Τέτοιες ανακοινώσεις θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις για τη λήψη αυτών των κινήτρων στην εν λόγω αγορά.

Δείτε όλους τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εδώ.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend