• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ακίνητα της ΕΤΑΔ για βραχυχρόνια μίσθωση-εκδηλώσεις

Oι δυνατότητες που προσφέρουν τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου της για βραχυχρόνια μίσθωση, παρουσίασε σήμερα η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.).

Ο τομέας των βραχυχρόνιων μισθώσεων είναι ένας τομέας που παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Εκτός από υψηλά οικονομικά έσοδα, προσδίδει στην εταιρεία προβολή και αξιοποίηση σημαντικών ακινήτων της.

Ακίνητα που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ όπως, οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, το Μουσείο του Αχίλλειου στην Κέρκυρα, τα Σπήλαια του Διρού, τα δύο Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και Βόρα, οι Ιαματικές πηγές, αλλά και πολυάριθμα διατηρητέα ακίνητα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες για βραχυχρόνια μίσθωση για τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Μόνο το 2018, διοργανώθηκαν στα ακίνητα αυτά πάνω από 80 εκδηλώσεις, 10 από τις οποίες ήταν διεθνείς, επισκέφθηκαν τους χώρους πάνω από 800 χιλιάδες επισκέπτες και απέφεραν περί το 1 εκατ. ευρώ έσοδα.

Για το 2019, οι προοπτικές διαγράφονται ακόμα καλύτερες. Ήδη έχουν δρομολογηθεί 50 συναυλίες, 50 αθλητικές οργανώσεις, 12 εκθέσεις, πάνω από 5 τηλεοπτικές παραγωγές και 20 ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη διακεκριμένων εταιρειών διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων, δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικών εταιρειών και εταιρειών παραγωγής.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ Α.Ε. κος Ιωάννης Πολύζος, στο τέλος της εκδήλωσης δήλωσε: «Στόχος της ΕΤΑΔ είναι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γοργά αναπτυσσόμενη αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, αλλά και στη χρηστή διαχείριση της ακίνητης δημόσιας περιουσίας. Η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην επίτευξη των στόχων της ΕΤΑΔ είναι καθοριστική. Προσβλέπουμε σε ακόμα στενότερη συνεργασία μαζί σας».

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend