• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

KRS: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη φορολογία της βραχυχρόνιας μίσθωσης

krs shortstay conference

Οι hosts θα βρουν στο ShortStay Conference όλες τις απαντήσεις που χρειάζονται για τη φορολογία της βραχυχρόνιας μίσθωσης, από την εταιρεία KRS. Η ομάδα της εταιρείας KRS που δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό κλάδο σας περιμένει να την γνωρίσετε στο περίπτερό της στον εκθεσιακό χώρο του ShortStay Conference.

Επιπλέον, η KRS θα έχει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου μια δυναμική παρουσία στις εργασίες του ShortStay Conference.
Συγκεκριμένα, στις 14:00, στην κεντρική σκηνή του συνεδρίου, ο host Γιώργος Ιντζιάδης θα θέσει κρίσιμα ερωτήματα στον Σπύρο Ράικο – Accounting & Payroll Supervisor και την Χριστίνα Μπουγιούκου – Internal Auditor. Ένα ενδιαφέρον fireside chat με τίτλο «O ΦΠΑ στην ψηφιακή οικονομία».
Και λίγο αργότερα, στις 15:00, στην αίθουσα Α’, ο κ. Ράικος θα αναλύσει σε ένα χρήσιμο workshop τη Φορολογική και λογιστική στρατηγική για BnB.

Ένας πολύτιμος συνεργάτης

H KRS έχει ως ξεκάθαρο όραμα τη συμμετοχή στη δημιουργία μιας κοινωνίας επιχειρηματικότητας η οποία θα αναπτύσσει τα μέλη της και θα συνεισφέρει στη δημιουργία των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο.

Ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό κλάδο. Ειδικότερα προσφέρει υπηρεσίες στη Λογιστική, Φοροτεχνική και στη Συμβουλευτική των Επιχειρήσεων. Η ομάδα της αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και στελέχη που αναπτύσσονται ραγδαία.

Η KRS έχει δημιουργήσει 3 mobile εφαρμογές: το KRS Reporting, KRS Invoice και τον Παρασκευά Φορολογά. Έτσι, αποδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο την αποστολή της, που είναι να γίνει η γέφυρα των επιχειρήσεων δίνοντάς τους εργαλεία ψηφιακά, με ανθρώπινη προσέγγιση, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Αναφορικά με τις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις (STR), τα γρήγορα αντανακλαστικά της διοικητικής ομάδας, η υψηλή κατάρτιση των στελεχών της αλλά και τα ψηφιακά εργαλεία διαχείρισης που προσφέρονται δωρεάν ήταν τα στοιχεία που βοήθησαν ουσιαστικά τους πελάτες της krs να προσαρμοστούν στα δεδομένα αυτής της γρήγορα αναπτυσσόμενης αγοράς αλλά και την ίδια την εταιρεία να αποκτήσει ηγετική θέση στην αγορά STR. Η σωστή σύνταξη των συμφωνητικών, η καταχώρηση των ακινήτων, ο έλεγχος των νομοθεσιών, η δήλωση των μισθώσεων, η αξιολόγηση καταστάσεων αλλά και η συμμόρφωση με το ευρύτερο πλαίσιο λειτουργίας του κλάδου είναι μερικές από τις υπηρεσίες της KRS.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τη φορολογία στην βραχυχρόνια μίσθωση και πώς θα σας επηρεάσουν οι επερχόμενες αλλαγές.
Κλείστε τώρα τη θέση σας στο ShortStay Conference!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend