• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Blueground: Επένδυση από το fund του Αμπου Ντάμπι ADQ

Blueground επένδυση

Επένδυση στην Blueground ανακοίνωσε η DisruptAD, η επιχειρηματική πλατφόρμα του επενδυτικού fund του Άμπου Ντάμπι ADQ. Πρόκειται για την πρώτη επένδυση στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας ύψους 4 δισ. ευρώ των ΗΑΕ με την Ελλάδα.

«Η επένδυση μας στη Blueground ενισχύει τη δέσμευσή μας για την προώθηση βασικών τομέων της οικονομίας ως μέρος της Σύμπραξης Κυρίαρχων Επενδύσεων της ADQ με την Ελλάδα» δήλωσε ο Amer Al Ameri, Επικεφαλής Επιχειρηματικού Κεφαλαίου και Τεχνολογικών Επενδύσεων στην ADQ. Πρόσθεσε ότι η πλατφόρμα της Blueground, θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την επιτάχυνση της βιώσιμης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.  «Η συνεργασία μας θα μας επιτρέψει να ξεκλειδώσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης σύμφωνα με τον στόχο μας για την παροχή ισχυρών και βιώσιμων οικονομικών αποδόσεων» υπογράμμισε ο Amer Al Ameri.

H Blueground ιδρύθηκε στην Αθήνα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Άλεξ Χατζηελευθερίου. Είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα για κρατήσεις μακροχρόνιας ενοικίασης σε ποιοτικά διαμερίσματα. Η ανάπτυξη της Blueground ήταν ραγδαία από το 2013 που ξεκίνησε με ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 8.000 διαμερισμάτων. Μέχρι το τέλος του 2025, η Blueground στοχεύει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της σε 35.000 διαμερίσματα, σε 50 πόλεις.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend