• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Guesty εξαγόρασε τις Kigo και HiRUM

Guesty Kigo HiRUM

Η Guesty ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε δύο εταιρείες, την Kigo και την HiRUM. Στόχος της είναι να επεκτείνει τη θέση της στη Νότια Ευρώπη και την Αυστραλία. Δεν αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της συναλλαγής.

Η Guesty, με έδρα σε ΗΠΑ και Ισραήλ, είναι μια startup που απλοποιεί τη λειτουργία και το μάρκετινγκ βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Η Kigo και η HiRUM έχουν «χιλιάδες πελάτες» που χρησιμοποιούν τα εργαλεία τους για τη διαχείριση και τις λειτουργίες ακινήτων. Για παράδειγμα, οι πελάτες του HiRUM περιλαμβάνουν τα Palazzo Versace Gold Coast, Wyndham Hotels & Resorts, Ramada by Wyndham και Grand Mercure Hotels & Resorts.

Η εξαγορά της Kigo και της HiRUM επεκτείνει τις «δυνατότητες της Guesty για ευέλικτη διαχείριση καταλυμάτων, επιτρέποντας στους χειριστές να χειρίζονται παραδοσιακές καταχωρίσεις ξενοδοχείων, εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών και βραχυχρόνιων μισθώσεων από έναν πίνακα ελέγχου», ανέφερε η εταιρεία.

Η Guesty πραγματοποιεί από τον Αύγουστο ένα ράλι εξαγορών, μετά από έναν γύρο χρηματοδότησης 170 εκατομμυρίων δολαρίων. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Guesty αγόρασε το Yield Planet, μια πλατφόρμα διαχείρισης εσόδων και διανομής που εστιάζει στα ξενοδοχεία.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend