• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα προσελκύσετε Γερμανούς ταξιδιώτες

Πως θα προσελκύσετε τους Γερμανούς ταξιδιώτες

Ενημερωθείτε για το πώς θα προσελκύσετε τους Γερμανούς ταξιδιώτες στα καταλύματά σας.  Γνωρίστε τι ψάχνουν και τι προτιμούν για τις διακοπές τους στις χώρες της νότιας Ευρώπης.

Τα επίσημα στοιχεία κατατάσσουν τους Γερμανούς επισκέπτες της χώρας μας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με περισσότερες από 2.500.000 αφίξεις. Τα δεδομένα όμως του τουρισμού αλλάζουν διαρκώς με την έλευση της Covid-19. Οι Έλληνες hosts θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες προσέλκυσης επισκεπτών από αγορές στόχους.

O Francesco Vanni, Business Development Manager της Holidu.com θα ενημερώσει στα πλαίσια του 3ου BnB Greece Conference τους Έλληνες hosts και property managers πως μπορούν να βρίσκονται “ψηλά” στις αναζητήσεις των Γερμανών ταξιδιωτών ώστε να επιλέξουν διαμονή στα καταλύματά τους.

Κάντε τη χωρίς κόστος εγγραφή σας στο συνέδριο ΕΔΩ ή πατώντας στο παρακάτω banner.

BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου με τη συμμετοχή ηχηρών ονομάτων της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου. Το συνέδριο δε θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend