• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Online selling channels για περισσότερες κρατήσεις

Explore the online selling channels

Τα online selling channels είναι από τα σοβαρά θέματα που ανέδειξε η πανδημία ως ανάγκη των hosts και των property managers για περισσότερες κρατήσεις. Οι πλατφόρμες OTA’s προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά συναλλαγών όμως οι ανάγκες για online selling φαντάζουν περισσότερο από ποτέ αναγκαίες.

Με ποιο τρόπο όμως θα πρέπει προσαρμόσει ένας επαγγελματίας STR το κανάλι πώλησης του και ποια είναι η αναγκαιότητα της τεχνογνωσίας που πρέπει να αποκτήσει ώστε να μεγιστοποιήσει στο έπακρο τα οφέλη του;

Η παρουσίαση

Παρακολουθήστε την εξαιρετικά χρήσιμη παρουσίαση με τίτλο “Explore the online selling channels for maximizing bookings and requests” από την Στέλλα Τσιακάλου κάνοντας χωρίς χρέωση την εγγραφή σας στο 3o BnB Greece Conference πατώντας στο παρακάτω banner και ανακαλύψτε νέους δρόμους για καλύτερα αποτελέσματα.

BnB Greece Conference

*H Στέλλα Τσιακάλου κατέχει πολύχρονη εμπειρία των online sellings ως στέλεχος μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων και είναι από τα ελάχιστα στελέχη με εξειδίκευση στην αγορά Short-Term Rentals στην Ελλάδα.

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου ετοιμάζεται. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή και δεν θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παραπάνω banner ή στο παρακάτω εικονίδιο.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend