• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ibnb.gr: η ελληνική απάντηση για μηδενικές προμήθειες στις κρατήσεις

Την ώρα που η βραχυχρόνια μίσθωση αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, οι οικοδεσπότες έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις. Από τη μία ο ισχυρός ανταγωνισμός, από την άλλη η πλήρης εξάρτηση από τις παντοδύναμες παγκόσμιες πλατφόρμες. Και οι οικοδεσπότες κάπου στη μέση, να αγωνίζονται να εξοπλίσουν το κατάλυμά τους με όλα τα απαραίτητα, να το συντηρήσουν, να προβάλουν το κατάλυμά τους έτσι ώστε να προσελκύσει επισκέπτες, να διαχειριστούν τις κρατήσεις, να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τις καλύτερες υπηρεσίες και να πετύχουν τις καλύτερες κριτικές.

Σε αυτόν τον αγώνα, οι οικοδεσπότες δεν είναι πια μόνοι τους!

Μια ελληνική πλατφόρμα προβολής και αναζήτησης καταλυμάτων, η ibnb.gr, δημιουργήθηκε από μια ομάδα διαχειριστών/ιδιοκτητών καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ευρύτερης τουριστικής αγοράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Στόχος της είναι αρχικά, η εν μέρει απελευθέρωση και ανεξαρτητοποίηση των καταλυμάτων διαμονής, ανεξαρτήτως είδους και μεγέθους και ο προσανατολισμός τους στην πραγματοποίηση απευθείας κρατήσεων. Η ibnb.gr προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου/επισκέπτη με το ίδιο το κατάλυμα, με σκοπό την κράτηση.

Είναι καινοτόμα διότι για πρώτη φορά μπορεί κάποιος, εκτός από καταλύματα, να αναζητήσει επιχειρήσεις και επαγγελματίες που του είναι χρήσιμοι. Κάποιος ξενοδόχος ή διαχειριστής καταλύματος, να βρει από καθαρίστρια και ρεσεψιονίστ, μέχρι εταιρεία διαχείρισης και λογιστικό γραφείο.

Τι προσφέρει η ibnb για τους οικοδεσπότες

– Για δημιουργία καταχωρήσεων καταλυμάτων έως 31/12/2019, δωρεάν οι 6 πρώτοι μήνες και εν συνεχεία 4,5 ευρώ/μήνα.

– 0% προμήθεια/απεριόριστες κρατήσεις.

– Συγχρονισμό ημερολογίων.

– Επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες, μέσω μηνυμάτων εκ του λογαριασμού τους στην ibnb.

– Καταχώρηση όλων των προβλεπόμενων πληροφοριών του καταλύματος, καθώς επίσης τηλεφώνου επικοινωνίας, webpage, λογαριασμών στα social media, συνδέσμους από έτερες πλατφόρμες, βιντεοληπτικού υλικού, καθώς και φωτογραφίας 360ο.

– Ο διαχειριστής καταλύματος, επαγγελματίας ή επιχείρηση, έχει στη διάθεσή του έναν πίνακα διαχείρισης «dashboard», μέσα από τον οποίο μπορούν να λάβει και να επεξεργαστεί στατιστικά στοιχεία σχετικά με την καταχώρησή του.

– Δυνατότητα μετατροπής της καταχώρησης σε exclusive ή elite (αγοράζοντας το αντίστοιχο πακέτο συνδρομής), τοποθετώντας το κατάλυμα, την υπηρεσία ή την επιχείρησή, στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

– Προβολή στα social media της ibnb (κατόπιν αιτήσεως και για επιλεγμένα από την ibnb καταλύματα).

– Πλήρη διαχείριση και ευελιξία στη διαχείριση της πληρωμής, εφόσον η ibnb δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία και αφορά αποκλειστικά τον διαχειριστή και τον πελάτη.

– Αναζήτηση επιχειρήσεων και επαγγελματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.

Τι προσφέρει η ibnb για τους επισκέπτες

– Άμεση επικοινωνία πελάτη/καταλύματος.

– 0% προμήθεια, κάτι που του εξασφαλίζει την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

– Δυνατότητα αιτήματος κράτησης / προβολή διαθεσιμότητας, παροχών και άλλων λεπτομερειών του καταλύματος.

– Δυνατότητα κριτικής για το κατάλυμα, την επιχείρηση ή τον επαγγελματία που θα επιλέξουν ή θα συνεργαστούν.

Η ibnb σύντομα

Η ibnb είναι μια πλατφόρμα που συνεχώς εξελίσσεται, με σκοπό να προσφέρει ολοένα και πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Σύντομα

– Θα παρέχει ασφαλιστικές καλύψεις (ακυρωτικά, αποζημιώσεις κ.λπ.) τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τα καταλύματα, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ibnb.

– Θα αποκτήσει εφαρμογή για όλες τις κινητές συσκευές.

– Θα δίνει τη δυνατότητα επιβεβαίωσης της κράτησης σε αμφότερα μέρη.

Η ibnb.gr είναι η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στα τουριστικά καταλύματα και μάλιστα χωρίς προμήθεια.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend