• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέλος οι scam επισκέπτες και οι ζημιές στα καταλύματα Airbnb

scam επισκέπτες

Τέλος οι scam επισκέπτες και οι ζημιές στα καταλύματα airbnb. Είναι πλέον σίγουρο. Το πώς, θα το μάθουν οι σύνεδροι του 4ου BnB Greece Conference στις 12 Απριλίου στο Divani Caravel Hotel.

Πολλά τα κρούσματα απατεώνων και κακών guests

Είναι τόσοι πολλοί οι επαγγελματίες που έχουν λάβει αιτήματα από τον Alex και τα άλλα παιδιά που πλέον έχει χαθεί το μέτρημα. Φυσικά δεν ξεχνάμε τις περιπτώσεις που έχουν γίνει οι κρατήσεις και μετά οι hosts έφευγαν με τις τηλεοράσεις στα χέρια. Από την άλλη οι hosts έτρεχαν στα αστυνομικά τμήματα.

Όλοι ξέρουμε ότι πέρασε πολύς καιρός για να συλληφθούν οι τύποι αυτοί και μετά ξεκίνησε ο δικαστικός αγώνας. Αν και κάποια καλόπαιδα καταδικάστηκαν, η ζημιά για τον host έχει γίνει.

Κόστος επανεξοπλισμού, ταλαιπωρία και ανασφάλεια. Συνήθως αυτά τα αιτήματα έρχονται εκτός πλατφόρμας και με έναν μαγικό τρόπο οι scam επισκέπτες βρίσκουν το κινητό του host.

Μέσα από την πλατφόρμα έρχονται επαφές που υπόσχονται μεγάλης διάρκειας κρατήσεις και πληρωμές σε λογαριασμούς με αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης επιπέδου ζωγραφιάς. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στον κόπο και τον χρόνο διεκδίκησης αποζημίωσης από τις πλατφόρμες.

Όλα αυτά τελειώσανε

Στο 4ο BnB Greece Conferencce και στην κεντρική σκηνή του θα ενημερωθείτε πώς μπορείτε να έχετε

  1. Ποιοτικότερες κρατήσεις
  2. Ελάχιστες ζημίες
  3. Καλύτερη εμπειρία για τον επισκέπτη

Θα παρακολουθήσετε πώς η τεχνολογία SaaS μπορεί να προσφέρει:

Για τoυς Hosts: Προηγμένο έλεγχο και προστασία επισκεπτών ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε

Για τους Property Managers: Έλεγχο και προστασία για τις κρατήσεις σας σε όλα τα κανάλια μέσω του PMS σας

Για τους συνεργάτες PMS: Πώς μπορούν να παρέχουν στους διαχειριστές καταλυμάτων έλεγχο επισκεπτών από έναν κεντρικό λογαριασμό

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία της SUPERHOG; Πάρτε μια πρώτη γεύση

Η παρουσίαση της SUPERHOG

H παρουσίαση των υπηρεσιών της SUPERHOG θα γίνει στην κεντρική σκηνή του συνεδρίου από τον Steven Hughes, Head of Enterprise Sales. Παράλληλα όσοι σύνεδροι θέλουν να μάθουν περισσότερα μπορούν να μιλήσουν με τα στελέχη της SUPERHOG στο περίπτερό της αφού η εταιρεία είναι sponsor του 4ου BnB Greece Conference.

Αποκτήστε το εισιτήριό σας σήμερα

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της SUPERHOG

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend