• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το European Summit του BnB Greece Conference

Το European Summit του BnB Greece Conference

Tα νέα δεδομένα στην αγορά short-term rentals & villas συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του European Summit, στο 3ο BnB Greece Conference.

Ο Carlos Villaro Lassen, γενικός γραμματέας της European Holiday Homes Association (EHHA), ο Eduardo Miranda, πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Καταλυμάτων Πορτογαλίας (ALEP) και ο Tomer Rosenblum, Director of Sales for EMEA της Guesty είχαν μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση. Κατέγραψαν τις επιπτώσεις της κρίσης στην Ευρωπαϊκή αγορά short-term rentals & villas και πώς διαμορφώνεται τώρα το νέο περιβάλλον.

Τα συμπεράσματά τους είναι ενθαρρυντικά για την αγορά short-term rentals & villas. Την τρέχουσα χρονιά αναμένεται σημαντική αύξηση της κίνησης σε σύγκριση με πέρυσι. Σημείωσαν ωστόσο ότι η πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα της ταξιδιωτικής κίνησης, δεν αναμένεται πριν το 2023.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πρότειναν τι πρέπει να κάνουν οι επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.

Παρακολουθείστε όλο το European Summit του 3ου BnB Greece Conference

Βάση των στοιχείων παρακολούθησης, το 3ο BnB Greece Conference τοποθετείται ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τoυ ελληνικού τουρισμού. Δείτε όλα τα στοιχεία εδώ.

Η παρουσίαση της Booking.com στο 3ο BnB Greece Conference

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend