• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

European Summit για την αγορά short-term rentals & villas

3ο BnB Greece Conference European Summit

Το 3ο BnB Greece Conference, που θα πραγματοποιηθεί 25 & 26 Ιανουαρίου, διοργανώνει το European Summit για την αγορά short-term rentals & villas. Στόχος του European Summit είναι να διερευνήσει τις επιπτώσεις της κρίσης αλλά και τα νέα δεδομένα στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά.

Το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγορά short-term rentals & villas φέρνει την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών χωρών στο European Summit, όπου ειδικοί θα μοιραστούν τα σχέδιά τους για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.

Αν υπάρχει ένα μάθημα που μας διδάσκει η κρίση της πανδημίας είναι ότι πρέπει να δημιουργηθούν συνέργειες. Εθνικοί και ευρωπαϊκοί φορείς, σύλλογοι και εταιρείες οφείλουν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στην αγορά short-term rentals & villas να βγουν το γρηγορότερο από την κρίση.

BnB Greece Conference

European Summit: What is the future for STR market in the European countries?

Tips and tools for the path forward

Στο 3ο BnB Greece Conference, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, διακεκριμένοι διεθνείς καλεσμένοι θα συμμετέχουν στο European Summit:

  • Carlos Villaro Lassen, γενικός γραμματέας της European Holiday Homes Association (EHHA). Θα παρουσιάσει τις δράσεις της EHHA προς τους θεσμούς της ΕΕ αλλά και τις δυνατότητες διασύνδεσης φορέων και εταιρειών.
  • Eduardo Miranda, πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Καταλυμάτων Πορτογαλίας (ALEP). Η μεσογειακή αυτή χώρα έχει πολλά αντίστοιχα χαρακτηριστικά με την Ελλάδα. Οι δράσεις της ALEP μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.
  • Tomer Rosenblum, Director of Sales for EMEA της Guesty. Η εταιρεία λογισμικού διαχείρισης ακινήτων έχει συνεργάτες σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης. Θα μας παρουσιάσει τα εργαλεία που αξιοποιούν οι διαχειριστές ακινήτων με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το 3ο BnB Greece Conference

Το 3ο BnB Greece Conference είναι η μοναδική διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στον κλάδο των Short-Term Rentals & Villas. Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στους επαγγελματίες της αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανάκαμψή τους.

Το 3ο BnB Greece Conference

  • Θα καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να έχουν όλοι μια σαφή εικόνα, βασισμένη σε αναλυτικά δεδομένα.
  • Θα διερευνήσει τις τάσεις της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να σχεδιάσουν όλοι τις στρατηγικές τους κινήσεις.
  • Θα παρέχει πληροφόρηση για τις μεγάλες αγορές της Ελλάδας και πώς να τις προσεγγίσετε.
  • Θα παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι διαχειριστές ακινήτων για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.
  • Θα διασυνδέσει τους επαγγελματίες μεταξύ τους, προκειμένου να βγουν πιο δυνατοί από αυτή την κρίση.

Το ακριβές πρόγραμμα του συνεδρίου ετοιμάζεται. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής Short-Term Rentals & Villas.

Σημείωση: Το 3ο BnB Greece Conference μπορεί να το παρακολoυθήσει κάποιος μόνο με προεγγραφή και δεν θα μεταδοθεί ζωντανά σε καμία πλατφόρμα social media.

Κάντε την εγγραφή σας χωρίς κόστος πατώντας στο παραπάνω banner ή στο παρακάτω εικονίδιο.

 

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend