• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Ένα βράδυ σαν… πρίγκιπας του Μπελ Αιρ

Μπελ Αιρ

Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στην περίφημη έπαυλη από τη σειρά «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ», μέσω της Airbnb. Από 29 Σεπτεμβρίου, μέσω της πλατφόρμας Airbnb, η έπαυλη θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση μόνο για μια διανυκτέρευση κάθε φορά. Μόνο δύο άτομα θα μπορούν να διανυκτερεύσουν κάθε φορά. Και μάλιστα σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή. Μόλις 30 δολάρια.

Φυσικά στους επισκέπτες δεν είναι διαθέσιμη όλη η έπαυλη του Μπελ Αιρ. Η πρόσβαση περιορίζεται σε μια πτέρυγα που περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο και μπάνιο, poolside lounge area και μία κομψή τραπεζαρία.

Μπελ Αιρ

 

 

 

 

Την ίδια στιγμή θα υπάρχει πρόσβαση σε κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που ενισχύουν την εμπειρία, ακριβώς όπως θα γινόταν αν κάποιος έπαιζε στη σειρά: Ο επισκέπτης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι Air Jordans και να παίξει μπάσκετ και να κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα από την πισίνα, μαζί με αρκετές ακόμη επιλογές.

Μπελ Αιρ

 

Στην Airbnb αναφέρεται ακόμη ότι το σπίτι πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές κατά του Covid-19.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Airbnb δίνει τη δυνατότητα διαμονής σε καταλύματα που έχουν σχέση με την παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος. Πέρυσι, εμφανίστηκε στις καταχωρίσεις της το λεωφορείο των Spice Girls αλλά και το Dreamhouse της Barbie.

Άλλωστε, όλα είναι θέμα marketing…

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend