• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Πρωτόκολλο και για βραχυχρόνια μίσθωση από τον WTTC

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC) ανακοίνωσε την τρίτη φάση των πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον τουρισμό, στα οποία περιλαμβάνεται και η βραχυχρόνια μίσθωση.

Τα μέτρα αυτά βοηθούν στην αποκατάσταση της παγκόσμιας καταναλωτικής εμπιστοσύνης, στη μείωση των κινδύνων και στην επαναφορά των ασφαλών ταξιδίων.

Τα πρωτόκολλα του WTTC, τα οποία έχουν τη στήριξη του ΠΟΤ, περιλαμβάνουν επίσης κατευθυντήριες γραμμές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το λογότυπο WTTC Safe Travels αναγνωρίζει τους προορισμούς, τις χώρες, τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που τα υιοθετούν.

Ο WTTC, για τη σύνταξη του πρωτοκόλλου για τη βραχυχρόνια μίσθωση, συνεργάστηκε με τις μεγάλες πλατφόρμες (Airbnb. Booking.com, Expedia, κ.λπ.) καθώς και με φορείς και οργανισμούς. Η Airbnb πάντως έχει αρχίσει να εφαρμόζει σε διάφορες χώρες συγκεκριμένες οδηγίες και συστάσεις προς τους hosts.

Βραχυχρόνια μίσθωση

Ο WTTC προτείνει για τη βραχυχρόνια μίσθωση:

  • Χρήση τεχνολογίας χωρίς επαφή για την ενεργοποίηση του αυτοματισμού κατά το check-in και την πληρωμή όπου είναι δυνατόν.
  • Ελαχιστοποιήστε τη φυσική αλληλεπίδραση όταν παρέχετε στους επισκέπτες κλειδιά. Ιδανικά με τρόπο ανέπαφο προσφέροντας check-in και check-out από τους επισκέπτες, όπου είναι δυνατόν.
  • Βελτιώστε τις πρακτικές υγιεινής, απολύμανσης και βαθιού καθαρισμού, αυξάνοντας τη συχνότητα καθαρισμού / απολύμανσης με έμφαση σε σημεία αφής υψηλής συχνότητας, όπως υπνοδωμάτια, κοινόχρηστους χώρους, τουαλέτες και κουζίνες, συμπεριλαμβανομένων των απολυμαντικών μαχαιροπήρουνων και σκευών.
  • Διαθέστε απολυμαντικό χεριών στους επισκέπτες κατά την είσοδο.

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ όλες τις οδηγίες του WTTC για τα short-term rentals.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend