• Η πύλη ενημέρωσης των επαγγελματιών της αγοράς Short-Term Rentals
ΝΕΑ

Θεοχάρης – Γκερέκου: συνάντηση γνωριμίας στο υπουργείο

Θεοχάρης Γκερέκου

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης συναντήθηκε σήμερα με τη νέα πρόεδρο του ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου. Ο διορισμός της νέας προέδρου επιβεβαιώθηκε νωρίτερα σήμερα από τον ίδιο τον υπουργό.

Ο κ. Θεοχάρης και η κα Γκερέκου συζήτησαν θέματα που αφορούν την οργάνωση, δομή και λειτουργία του Οργανισμού. Τους απασχόλησε επίσης η ανάπτυξή του σε θέματα προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ από την κυρία Γκερέκου, αναφερόμενος στην εμπειρία της στα θέματα τουρισμού. Τόνισε ότι θα συμβάλλει στην εξέλιξη του Οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες απαιτήσεις του διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος.

Η κυρία Γκερέκου μετά από την συνάντηση με τον υπουργό δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω τη θέση προέδρου του ΕΟΤ. Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για την χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος,  εξωστρεφής και καινοτόμος Οργανισμός. Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του Οργανισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη».

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend